Pentagramm Merhaba kızlar 14 haftalık hamileyim sanırım grip oldum başım gözlerim burnum her yerim ağrıyor boğazım acıyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu hamilelikte? Doktorlar ilaç veriyorlar mı?
Der_0 Pentagramm hayır sadece parol atabilirsin canım Bol bol C vitamini al portakal mandalina bol su kemik suyuna çorba felan tüket bol sarımsaklı geçer inşallah 🌺
Karadasesra Pentagramm arkadaşın yazdığına ek olarak ilave edim hergün yiyebiliyorsan sabahları aç karnına pekmez ye ama tahta kaşıkla tüket
Pentagramm Der_0 inan hergün elma armut ayva portakal mandalina kivi yiyorum nasıl böyle hasta oldum anlamadım😞 hava değişimlerinde hep böyle vuruyor beni keşke hamilelikte olmasaydı teşekkür ederim canım yapacağım❤️❤️
Der_0 Pentagramm evet gebelikte grip daha çok ve daha ağır geçiyor bütün vitamini bebek alıyor çünkü 🌺
Karadasesra Pentagramm evet bende zararlı diye biliyorum ıhlamur içinde geçerli ama haftada yarım çay bardağına izin vermişti benim doktorum ben yarım çay bardağının bana yararıda olmaz diye hiç tüketmedim