Merhaba bayanlar benim doktorum folıcus diye bir ilaç verdi bende onu eczanemde bulamadım eczacım bana imom adında bütün vitaminlerin olduğu ilaç verdi aranızda kullanan var mı?

Mhtpkts ben 14. Haftadan beri kullanıyorum 32. Haftadayım bugün sağlık ocağındaki doktorum istersen kullanma decavit zaten bütün vitamin ihtiyacını karşılıyor dedi vücuduna çok vitaminde yüklemeyelim dedi bırakmayı düşünüyorum

Mhtpkts ben kullandım canım bi zararı ve yan etkisi yok oda iyidir folik asit oda 😇

Tubatgn, başlığı İmom kullanan var mı? olarak değiştirdi.

Mhtpkts bende kullandım 1 2 ay kullanmaya devam ettim snra doktorum farkli bir vitamin verdi ama imomdan da memnundum

Doktorum başta Foliborn verdi ama 1 ay boyunca eziyetti o kadar kötü kokuyordu ki şimdi de imom kullanıyorum kokuyor ama Foliborn kadar değil

Mhtpkts kullanıyorum bende 2.kutu dayim Dr decavit yazdı eczacı ikisi ağır gelir dedi imom bitince decavit alicam

İmom kullanıyorum. Çok memnunum çünkü dha oranı en yüksek olan takviyelerden birisi. Decavit bana da yazdı doktorum ama yanına ek omega 3 tabletle kullanman lazım dedi.