srpltys Merhaba Kanz Xgo Plus bebek arabasını kullanan ya da alan var mıdır arkadaşlar. Biz en son buna baktık ama yine de tam emin değilim bir de Chicco One4ever bebek arabasına bakıyoruz sizin tercihleriniz hangilerinden yana
Ummuha_n Huggy egg travel sistem tercih ettik biz. Hem görüntüsü çok asil hemde kaliteli bir ürün tavsiye ederim
srpltys Ummuha_n baktım şimdi arabanın ağırlığı 14 kilo yzıyor o bnm için biraz sorun :/ bnm baktıklarım 8 kilo filan onlar bile ağır geldi hem çocuk hem arabayı indir apartmandan biraz hafif olsun istiyorum
nursmeric ben chicco trolley me aldım daha kullanmak nasip olmadı ama çok hafif ve tek elle kolay açılıp kapanıyor
srpltys User00 merhaba biz kanz v-go olan arabayı aldık. Chiccodan vazgeçtik yedekte duran oturağı bize birz saçma geldi bir de yan tarafları çok açıktı onun o yüzden vazgeçtik
User00 Elifmeva34 ben çift yönlü hafif bir şey istiyordum. Ancak bu iki özelliği birlikte bulunduran arabalar çok pahalı olduğu için çift yönlü olma özelliğinden feragat edip hafif ve tek tuşla açılıp kapanan çok yer kaplamayan bir model tercih ettim. Kraft a9 plus aldım