Mrvkyr Kızlar isimli bebek çikolatası yaptırmak istiyorum instagram da yapan sayfalar var ama güvenilir mi bilemiyorum sizin yaptirdiginiz güvenilir ve uygun fiyatlı hangi sayfalar var acaba 😍
Ikranurhtc Mrvkyr haciserif en güvenilir ilk kızıma ordan yaptırdım memnun kaldım bu kez kendim yapmasam oradan yaptırırdım ama kendim yapacağım 🌸
Serencihannn Mrvkyr hacı Şerif çok güzel paket yapıp gönderiyorlar başarılılar İnternet sitesi var ben oradan yaptırmıştım
Edau9 Mrvkyr ya kaçıncı haftada yaptırmak gerekiyor onları bende düşünüyorum hazır olsun diye ama benim daha çok var 29 haftalık bozulur mu
Defne_momm Mrvkyr 34. Haftamda yaptırdım instagram da 50 bin takipçisi olan çikolata deposu adresi olan kişiden, 4 günde elime ulaştı tadı da güzel fiyatı da gayet ekonomik 🥰
Mrvkyr Edau9 Ben şuan 35. Haftadayim doğum yakın olunca yaptırayım dedim😊 sizde ona göre yaptirabilirsiniz
Ikranurhtc Mrvkyr picsart tan istediğim şekilde isimli çıkarmasını düzenledim cikartacagim bizim burada da birer söz nişan her türlü hediyelik çikolata satıyor oradan çikolatasını alıp üzerine çıkartma yapistiracagim daha uyguna geliyor böyle diğer türlü baya maliyetli oluyor açıkçası 🤭
Zhraaunall Mrvkyr ben çok memnun kaldım çoğu bebek çikolatalarından daha efsane bir lezzeti var. Şuan dolapta ve yememek için kendimizi zor tutuyoruz 🤭🤭
Serap-Yigit Bende çikolata deposundan yaptırdım. Memnun kaldım tadı güzel erimedi de. Daha doğum yapmadım. Doğum sonrası çok kalacağını düşünmüyorum. Şu an zor tutuyoruz kendimizi. Ev çikolata canavarı dolu. Eşim ben ve oğlum 😂
zilhan bende yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım . Hem görüntüsü çok güzel hemde içinden aldım yedim Pelitinmiş çikolata
Lsvda bebekcikolatasi diye bir sayfadan yaptirdim 4 gün önce geldi hem çok güzel olmuş hemde çikolatası kaliteli gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Berenibeklerken Mrvkyr cikolatadeposu çok güzel çikolataları baskısı da güzel kargosu da çok hızlı 1 günde geldi. Tavsiye ederim.
Defne_momm Mrvkyr 100 adet aldım metal yuvarlak kutuda 160 tl çikolata + 26 tl (kargo parası) = 186 tl ye almış oldum