Reyhanemre Kızlar ben 24 haftalık hamileyim ve hiç yaptırmadım hamileligimde yaptırmam lazımmış bilgisi olan varmı ???
Tbrk Reyhanemre evet canim yaptrman lazim saglik ocagina git istersen. 2 doz vurucaklar. Bn birini 21 haftamda digerini 25 te vurdurdum.
Sydgrdl Reyhanemre valla canim bana ilkini 20. Haftada ikincisi ni 24.haftada yaptılar iki doz olarak eğer istersem dogum dan sonra 3 doz daha vurcaklar
Sydgrdl Reyhanemre bağlı bulunduğun sağlık ocağına hamileliğini bildirmen gerekirdi canım onlar zaten takibini yapıp seni telefonla arıyorlar
gnc Reyhanemre 17. Haftada yapılıyormuş ama illa bu gafta diye birşey yoktur yok ama Doğuma kadar belli aralıklRla 3 aşı yapılıyor o yüzden sende çok geckalmadan yaptır bence
gnc Reyhanemre 17. Haftada yapılıyormuş ama illa bu gafta diye birşey yoktur yok ama Doğuma kadar belli aralıklRla 3 aşı yapılıyor o yüzden sende çok geckalmadan yaptır bence
Tbrk gnc beni 20nci haftada cagirdilar saglik ocagindan. 21de gelsem olur mu dedim. Gidemicektim hemen. 24 haftaya kadar vurulabilirsin demisti
sevilayumitozdemir Reyhanemre 2 tane yaptırman lazım hemde biri 20. Haftadaydı biri 24 sağlık ocağı aramadı mı hiç ??