Eminegul5 Hanimlar selam hani marka magnezyum önerirsiniz, dr bir marka vermedi siz neler kullanıyorsunuz teşekkürler :)
beyzzsenturkk Eminegul5 osteocare kullanıyorum devlet karsılamıyor ama cok memnunum günde iki kere alıyorum ağrılarıma kramplarıma ilaç gibi geliyor
Gizemkly Eminegul5 devlet sadece magnormu krsılıyor cok sıkımtım yoksa mgnorm yazdır gündede bitane sade doda tamam özeş aşdım ben 300 milyon verdim ne gerek vae aonra aile helimime magnorm yazdırdım
Aegean Benim doktorum magvital verdi canım birkaç gündür kullanıyorum tadı da fanta gibi bi şey kötü değil yani:)
Tubacngl Eminegul5 Magnorm kullanıyodum içtikten sonra midem bulanıyordu doktora söyledim magvital verdi bu biraz daha iyi geldi ama son zamanlarda bu da midemi bulandırıyo içtikten sonra bişeyler yiyorum bastırsın diye bitsin hap varmış hap isticem
snm-ekr1 Eminegul5 vitabiotics marka osteocare.içeriğinde kalsiyum magnezyum çinko d3 var20.haftadan beri kullanıyorum sırtım ve belimde çok ağrı oluyordu iyi geldi.ayrıca muz badem fındık ceviz bunlarda kalsiyum açısından zengin bunları da tüketebilirsiniz.
umutsuzmom 1buse_ magosit gün içerisinde mi alıyorsunuz gece mi bana da verdi ama henüz kullanmadım çünkü bir çok ilaç kullanıyorum bu magositi uyumadan önce yazmış ama uyumadan zaman kalmıyor diğer ilaçlardan dolayı gündüz kullnasam sorun olur mu
1buse_ umutsuzmom bir sorun olacağını düşünmüyorum bende o şekilde alırım emilimi daha güzel oluyor hem 😍