1prenses2prensanne ikiz anneleri bakabilir misiniz geçen hafta da kontrolum vardı o zaman 1.600 kilo dedi doktor bu hafta gittim sadece yüz gram almış bebekler normal mi bana çok az geldi ve kafama çok takıldı
mervebeklevic 1prenses2prensanne canım doktor aksi bir şey demediyse kg ile ilgili evham yapma bence olabilir herkesin bebeği kilolu olacak diye bir şry yok yapısal olarak bizden alıyorlar bebekler 2 bebekte aynı kiloda mı? Eğer öyleyse cok iyi Allah korusun biri gelişirken diğeri geri kalabiliyor aksi bi durum yok gibi görünüyor 🤲🏻
Kubra1853 1prenses2prensanne norml cnm bnm ikiz kızlar o haftada 1,500 lardı zaten sonra doğum yptım acılmam oldu rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsn şimdi 5 aylıklar kucagımda cok zor
taninmayananne 1prenses2prensanne bence gayet iyi benim tek olmasina ragmen 32. Haftada 1800 gr demisti suan 34+4 teyim 2450 gr dedi doktora sorsaydiniz haftasiyla uyumlu mu felan diye ben uyumlu mu dedim uyumlu gayet iyi dedi
1prenses2prensanne mervebeklevic ikisi de aralarında sadece yüz gram oynuyor Dr küçükler ama ikiz olduğu için normal dedi
1prenses2prensanne Kubra1853 zor olduğuna inanırım eltimin de var ikizleri çok zorlanıyor bende çok korkuyorum nasıl olucak diye
Kubra1853 1prenses2prensanne rabbim yardımcın olsun ayy zor kız abartısz diyorum bir yastık verseler 3 gün yatarım 😂