Happy52 180720 16 haftalıkken hissetmeye başladım ama benim 2. Hamileliğim. Böyle derinden pıt pıt vuruyor dışardan belli olmuyor ama içten anlıyorsunuz. Yakında hissedersiniz panik yapmayın 🥰
Papatyam38 180720 aynı durumdayız yarın 21 haftalık olcaz bende henüz hissedemedim 24e kadar normal olduğunu söylüyorlar ama bende hissetmek için sabırsızlanıyorum inşallah bizde en kısa zamanda hissederiz😊
180720 Tiiffany yani içimde bazen sanki yüksek bi yerden arabayla geçmişim gibi hisler oluyor ama karnıma elimi koyunca bi değişiklik hissetmiyorum
180720 Sedamete çok canımı sıkıyor karnım bide o kadar büyük değil yani hiç 21 haftalık gibi değilim dışardan baksanız hamile olduğumu anlamazsınız
Tiiffany 180720 böyle sanki içinizde 🦋 kelebek 🐛 tırtılda olabilir:)) 🐠 balıkta olabilir 😀 dolaşıyor gibi hissediceksiniz. Büyüdükçe tekmeleri şiddetlendikce elinizi koydugunuz zaman hissedersiniz. İlk etapta ell koyuncada hissedilmiyor:)
Hamaratpanda 180720 yaşadıklarımın tanımı 😂 eşime diyorum sanırım çarpıntım bar bi nabzıma bak. Normal diyo ama sanki benim kalbim ağzımda atıyor gibi. İkinci hamileliğim ama kızımda böylr oluyor muydu hatırlamıyorum 😇
Sedamete 180720 canım sorun etme benimde var sanıyordum çoğu gazmış geçen haftadan indi epey anam dedim meğer bebek değilmiş gazmış zaten çok gaz sıkışmam oluyor senin de demek ki gaz olayın yok bu güzel bir şey ☺️
Seyma0323 Canım bende 22 den sonra çooook hafif hissettim ve onuda sonradan fark ettim ben gaz falan sanıyordum
180720 Seyma0323 bende gaz olduğunu düşünüyorum böyle sanki arabayla birden inersin ya öyle bi his oluyor
Aysenurozs 180720 ben ilk hissettikten sonra her hissettiğimde elimi koyuyordum ama elimle hissedemiyordum içten vurduğunu hissediyordum. Şimdi 22+3 üz çok şükür vurduğunda elimi koyunca hissedebiliyorum.
Seyma0323 180720 ben ilk göbek deliğimin üzerinde ya da altında hissetmiştim böyle damar atar gibi bir his çok derinden böyle pıt pıt
180720 Seyma0323 bana demişlerdi ki kelebek gibi olur ama hiç kelebek gibi bişey hissetmedim beklentim farklı sanırım bişeyler oynuyor ama o mu değil mi bilemiyorum ki
Seyma0323 180720 haftan ilerledikçe o hissi 2 3 kere arka arkaya hissedeceksin ozaman anlarsınız ben öyle anlamıştım