kubra3rkan 23 haftalıkken korona oldum 24 de gelişimi durdu kan akımı yavsşlamış suyu bitmiş 27 haftada karın ağrısı ve sürekli uyukluyodum hastaneye gittim sonra da zaten elim boş çıktım malesef çok zor bi süreçti. Doktorlara yalvardım sezeryanla alın belki küvözde yaşar dedim kalbi de büyümeye başlamış yaşamaz yaşasa da %100 engelli olur dediler olsun dedim yavrum sonuçta ama almadılar yaşamazsa biz öldürmüş sayılırız dediler resmen karnında ölmesini beklediler. Orda 4-5 gün yattım sonra imza verip çıktım burdan çıkınca bile öleblirsin dediler olsun dedim yavruma çare arıycam. Ertesi gün özele gittim 4 cm suyu var umut olablir havuç suyu iç yat sürekli yat dedi nasıl heeyacanla çıktık hastaneden. Eve giderken meyve sıkacağı ve 8-10 kilo havuç alıp gittik sıkıp içtim o gün akşama kadar resmen havuç kusacaktım. Başka yere de görünelim dedik. Ertesi gün de başka özele gittik baktı ve o kabusu söyledi. Bakar bakmaz kalbi durmuş dedi sen buraya tam zamanında gelmişsin 1 gün daha dursan yolda pat diye düşer ölürdün dedi Allah seni kurtarmış üzülme senin için en doğrusu bu oldu vs diye teselli etti. Sonra paşa paşa gittim suniyle ölü doğum yaptım. Ama o kadar güzeldi ki ne kadar masum ne kadar tatlı ve 24 haftalık bebek olmasına rağmen babasının kopyasıydı güzel oğlum. Doya doya öptüm kokladım toprağına koyduk. Kusura bakma sen ne sordun ben ne anlattım yazmaya başlayınca tutamadım kendimi. Her pazar gidiyorduk mezarına ama hamile kaldığında beri gitmiyorum. Hamileyken mezra girilmez diye bişey duydum. Bunu da kaybederim korkusuyla gidemedim oğluma hiç. Her gittiğimde sabrım arttı her hafta gitmeme rağmen her gittiğimde 8-10 bebek görüyordum yeni gömülen onları göre göre sabrım attı Rabbim sabrını veriyor bi şekilde 😭