Neriabahram Çiğ etin hamilelikte zararlarını biliyorum ancak etsiz çiğ köfte yiyenler var mı aranızda ? Ya da güvendiğiniz sucuklardan yediniz mi ? Sucuk neyse de çiğ köfteyi severim özledimde şimdiden sizler ne yapıyorsunuz ?
Sedamete Neriabahram başından beri yiyorum canım üstelik riskli gebeyim etsiz kendim yapıyorum bir sıkıntı yok çok şükür
Papatyaa_01 Neriabahram şu aralar canım çiğ köfte istiyor etsiz yapacam bende, sucuğuda normal market sucuğu yiyorum arada tostta arada sucuklu yumurtada tabi çok pişmiş olarak :)
Anne980 Neriabahram ben etsiz çiğköfte tüketiyorum canım çok çektiği zamanlarda. Çok sık değil tabikide ve etsiz olması gerekiyor kesinlikle
Meri11 Bende etsiz yiyorum çiğ et var diye yemeyin diyorlar sorun olacağını sanmıyorum sucukta hafta da bir yiyorum ama ciğ olmayacak iyi pişecek
Neriabahram Anne980 peki siz evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa yoksa hazır olanlardan mı yiyorsunuz
Busrasakarya Neriabahram ben canım istediğinde etsiz çiğ köfte yiyorum . Kendimde yapmıyorum hazır alıyoruz. Hamileliğimin 2. Ayında el yapımı yediğimde midemi cok şişirmiş ve ağrımıztı ama hazır aldıgımda bişey olmadı. Sucuk salamıda pişirip yiyorum.
Elifcimmm Neriabahram etsiz çiğ köfte dışarıdan hazır alıp yıyorum canım sucukta çok asırı canım çekerse bin de bir tavada yumurtayla pişirip yiyorum
Elaa_gozz Neriabahram ben hamileliğim ilk haftalarında sürekli çiğköfte yiyordum canım sadece onu çekiyordu hâlâ da ara ara yiyorum Sucukta piştiği sürece çok esirgemedim ama aşırıya kaçmıyorum tabiki canım isterse kokarsa yiyorum pişmiş şekilde ☺️
Mommyy0708 Neriabahram çiğ köfte yedim etsiz ama sucuk vs yemedim pişirsem bile piştiğinden o bakterinin öldüğünden emin olamam yani boş yere vesvese yapmiyim diye hiç yemiyorum kafam rahat😂
Neriabahram Mommyy0708 maalesef sürekli düşünmekten bende korktuğum için yemekten vazgeçiyorum ama sanırım bie çiğ köfte yerim bende 🙃
anie Neriabahram ilk öğrendiğimden beri yiyorum canım çiğ köfteyi özellikle etsiz ve yeşilliksiz tercih ediyorum sucuk sosis tüketmemeye çalışıyorum sadece
Neriabahram anie bend öğrenmeden önce yemiştim en son o sucuk sosis neyse de çiğ köfte gözümde büyüyor sanırım bende bir tanede olsa yerim
Gizemkly Neriabahram canım yiyorum ikisinide yani her ögün her gün aynı sryleri yemiyoruz sonucta canım ne istediyse yedim bu zamana kadar
Maysaamoms5 Neriabahram ben etli çigkögte yedimm midemi bozdum nerden biliyim bir isal bir kusma mahvetti beni kaç gündür serumla ancak geçti neyseki enfeksiyon çıkmadı vücudumda