Lamiya_Deniz Merhaba kızlar, 7 haftadayım, size sorum şu ki abur cuburları nasıl reddedersiniz? Cipsleri gerçekten çok seviyorum ve onları reddedemem, haftada iki paket yiyebilirim 🙈 ve fast food’u çok seviyorum. reddetmeyi nasıl başardınız?
zty0206 Lamiya_Deniz ben hamile kaldım abur cubur çok yedim cips çikolata vb tabi senin kararın istersen yeme
gkbyza Lamiya_Deniz bununla ilgili bir yazı okumuştum en sevdiğiniz çiçeği düşünün. Onu düzenli sulayıp vitaminlerini veriyorsunuz. Peki ya kendiniz ve çocuğunuz? Çiçeğinize zararlı besinler vermezken neden kendinize yüklüyorsunuz gibi bişeydi. Benim de en kötü bagımlıgım cips ama ayda 1-2 kere falan yiyordum hepsini değil de 3’e bölüyordum mesela öyle yiyordum 🙈
Mer93 Lamiya_Deniz kesin çözümü söylüyorum almamak😂 otomatik yemiyosunuz bunun yerine incir kuru üzüm ceviz fındık kabak çekirdeği normal çekirdek meyve tüketiyosunuz
nursmeric bir yakınım hamileliği boyunca aşırı derecede cips tüketiyordu bebişinde böbrek rahatsızlığı vardı belki alakası bile yoktur ama benim kafama o şekilde kodlandı ve cips bağımlısı biri olarak direkt kestim. Fast food öyle olmadı malesefki ama atıyorum burger kingten yiyorsam artık daha steakhouse gibi yerleri tercih ettim yada ayda bir pizza falan. Malesefki irade meselesi aşırı iradesiz biri olarak söylüyorum :( bebişlerin sağlığını düşünmek zorundayız cipslerle alakalı videolar izleyin mideniz almaz belki