Kızlar Aralık da doğumum olucak inşallah bir yandan alışveriş için can atıyorum ama çok giyemiyolarmis boşuna para vermiyim yaza doğru alırım beklesem mi diyorum siz nasıl yapicaksiniz fikir verir misiniz. Şimdilik 1 adet 10 lu hastane çıkışı 10 adet zıbın kısa kol uzun kol karışık, 5, 6 adet ayaklı ayaksız karışık tulum aldım, 5 adet alt pijamalar aldım çok giydiriliyomuş ve hemen kirleniyormuş diye duydum, 3 adet ikili alt üst takım aldım, 12 şer adet eldiven çorap aldım, 10 adet ağız mendili, 1 adet polar tulum, 1 kalın battaniye 1 nohut battaniye 4 adet müslin battaniye 1 adet havlu bornoz, banyo yıkama seti aldık biberon emzik aldım 1 paket bez ve 1 paket ıslak mendil aldım göğüs pedi emzirme sütyeni bunları kendime iki adet pijama takımı terlik alacağım aklımda anne bebek çantası aldım bunlar dışında eksik yada şunu unuttun dediğiniz neler var ben az öz yeterli olsun istiyorum ama kış bebeği olduğu için eksik olan bişey var mı yaza doğru daha rahat biseyler alirim diyorum sonuçta yeni doğduğunda ne alsam küçülecek hemen büyüyorlar diyolar benimde kafam karıştı internette bakıyorum millet bir sürü şey alıyor giydiriyolar mu gerçekten o kadar para verip anlamıyorum