Yares611 Ben 15 haftalık hamileyim, bugün kendi amirime ms teamsten yazılı olarak açıklamayı planlıyorum. Siz ne zaman ve nasıl söylemiştiniz? Tavsiyesi olan var mı?
adennlilith1 Yares611 ilk 3 ay beklenmesi gerekir diye biliyorum. Malesef ben kendim söyleyemedim annemle telefonda konuşurken birisi duyuyor ve tüm ofise yayıyor daha 4 haftalıktım
arirangg Yares611 Ne zaman izne ayrılacaksan o tarihi söyleyerek “Biz bebek bekliyoruz, şu tarihten sonra olmayacağım.” Şeklinde yüz yüze söyleyebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım
mavininhertonuu 4 aylıkken çalışma arkadaşlarıma söyledim herkes müdüre söylemen lazım bilmesi lazım falan dediler bende elin adamına gidip ben hamileyim mi diyim diyemem falan dedim sonra öyle bir yayıldı ki hamile olduğum müdür falan da duydu öylelikle öğrendiler
mavininhertonuu Yares611 sormazlar mı söylesen de bıkmadan soruyolar ben hep belli değil bakıcam durumuma göre doktorum ne derse o falan dedim 24 de rapor aldım 1 ay o bitti 1 ay daha yeniledim bunun bitişi 32 ye denk geliyor o da doğum izni ama aslında doktoruma konuşup planlamıştım rapor ne kadsr alabilirim diye 2 kere 1 ay verebilirim diyince 24 de çıktım 🤷🏻♀️😂 ama alttan alttan herkese işledim çok zorlanıyorum falan diye ama sancım da çok oluyodu görüyolardı
mavininhertonuu Bana 2 kere 1 ay verebilirim dedi arkadaşım 3 aylık gebe ona da 1 ay rapor vermiş daha öncede vermişti 2 aylıkken falan ona biraz bozulmadım değil bana vermemişti 😂 ama zaten çok erken çıksam zamanda geçmezdi 24den sonra tam iyi oldu benim için