Somurtkansiriinnn97 https://resimcix.com/i/kQVY13152 Merhaba burda siyah işaretli yerler birlikte olduğum günler diğer mor işaretli yerler ise yumurtlama günüm yani daha var sizce olasılık kaçtir tutarmi tutmazmi Allah bilir tabi
Azizinannesi2 Somurtkansiriinnn97 Allah gönlüne göre versin tez zamanda bebisin olur 🥰🥰❤️ üstte kalsın
Karadasesra Somurtkansiriinnn97 yumurtlama dönemi testler var onlardan al herkezin yumurtlama dönemini birebir tutturamaz uygulamalar belki senin yumurtlama günün farklıdır konu hakkında hiç bir bilgim yok aslında
arirangg Somurtkansiriinnn97 Yumurtlama günün doğruysa tutabilir ama bu uygulamalar yumurtlama gününü tam doğru tahmin edemiyor. Adetin aşırı düzenliyse o zaman doğru bulabilir
Somurtkansiriinnn97 arirangg bu uygulama adetimi günü gününe hesaplıyor bazen çok nadir 1 gün gecikiyor benim senede 1 2 defa o kadar ama günü gününe tutuyor regl tarihî
Somurtkansiriinnn97 Miamelike valla bazen yumurtlama olmadan da hamile kalan oluyor bazıları 5 6 gün yaşıyor diyor bazıları 1 gün diyor kafam allak bullak yumurtlama günüm Çarşamba oda orta seviyede çatlama gününe 7 gün var
Somurtkansiriinnn97 Miamelike istisnalar oluyor arada benim bı arkadaşım var ceketi atsan hamile kalır 🤣 her kafadan bir ses çıkıyor işte
Fatnur38 Aynı gün adet olup aynı gün bitmiş Canm 🙂 bu şekilde stres olyo insan gün aşırı diğer adete kadar değerlendir bence mutlaka denk gelir valla ben unursamicam artık kafaya takınca olmyo
Ozlm0916 Miamelike evet 1 sefer olmustu bide o ay grip felan olmustum en son adet tarihim 2021 ekimin 29 zuydu kasımın 29nzunda ogrendim bebisi yani adet olacagim gun pozitifi gormustum hemen hastaneye gittik 4+4 gunluktu