Hilal2905 Selam 32 haftalık gebeyim geceleri uyku uyuyamıyorum çaldıracağım ya 😩 bu durumu yaşayan var mı benim gibi olan çok zor geçiyor 😖
denizasigi Hilal2905 evet ben.. bide doğunca görürüm seni şimdi uyuyabildigin kadar uyu diyorlarya çıldırıyorum 😤 Zaten biz uykusuzluga dogum oncesi basliyoruz.. Ah ah ..
Eddakayaa Hilal2905 bennnnn her gece yatağa yatınca sol bacak ağrısından uyuyamıyorum yerinden sökesim geliyor
afroditt Hilal2905 maalesef aynıyız bel ağrısı nefes darlığı bacak ağrısı 2 saatlik uykuylayim şuan inleye inleye uyumaya çalışıyorum sabah kalkınca da şey diyorum aferin kızıma bugün de anneyi uyutmadiniz😀
RuyaEce Hilal2905 dogula sayılı günler kaldı ama özellikle son günlerde 2 saatlik uykuylayim uyuyamıyorummmmm 😞
Hilal2905 Vallahi yoruldum artık ya her sabah her gün aynı şeyi yaşıyorum bel ağrısı bacak ağrısı ağrımadık yerim yok😮 bana da diyorlar iyi değerlendir bu günleri diye sanki keyfimden yatamıyorum uyuyamıyorum. En azından doğunca bu denli vücut ağrım olmaz 9 aydır uykusuzluğa alıştım zaten 🙄
denizasigi Hilal2905 insanların ağzini torba gibi buzemiyosun malesef. Hiç düşünen yok hamile bu düşünerek konuşayım vs diye . yazık cidden. bende 33. haftadayim az kaldı dayanalim gececek inşallah 💖💖
Elilar2225 Hilal2905 doğunca da uykusuzluktan oluyor vücut ağrıları 🫡 hamilelik uykusuzluğunun daha rahat olduğunu doğumdan sonra göreceksiniz insAllah😄en azından bebeğim neden uyumuyor diye endişelenmiyorsunuz henüz o çok başka bir şey 🥲
Hilal2905 Vallahi sabır ede ede artık sonuna geldik bundan sonra da kolay geçer inşallah ama bu ağrışar şiddetlenerek artıyor allahım hepimizi en hayırlı şekilde kurtarsın🤲 Anne olmak çok zormuş ama yine de sağlıklı olsunlar diye dua ediyor insan… kendinden ödün veriyorsun allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
Hilal2905 Elilar2225 uykusuzluk ağrılarına razıyım gebelikte oluşan vücut ağrıları çok zor üstüne sağa sola dönememek üstüne uyuyamamak sabahı sabah etmek demekki siz rahat geçirmişsiniz :)
Sevim2211 Haftadayım bende uyuyamıyorum erkenden uykum geliyor saat9.5-10 dediğimde yatıyorum 12 de bi kalkıyorum bi daha sabaha kadar dönüyorum yatakta. Vücudum kaşınmaya başladı 3 gündür sadece geceleri oluyor bir de boşluklarıma ağrı giriyor
Elilar2225 Hilal2905 ben mi? 21 haftadan 37de doğuma kadar böbrek ağrısı çektim. Doğum ağrısından sonra ikinci en güçlü ağrı:) Yani vücut ağrısı onun yanında hiçbir şey
sersss Hilal2905 ben de 33.haftadayım aynı durumdayım kafamı koyduğum an uyuyan ben asla uyuyamıyorum 😱
Meliyyke Hilal2905 31 haftaya girdim gece 12’de ve uykusuzlukla girdim. Midem yanıyor boğazıma kadar, karnım ağrıyor, bebeğim hiç olmadığı kadar hareketli ve acayip canımı yakıyor. Uykusuz geldim işe. Hayırlısı zor geçecek bu son haftalar belli ki
Hilal2905 Meliyyke mide yanmasına çözümü buldum ben bana iyi geldi çok şükür rennie duo diye bi şurup verdi doktorum o beni rahatlıyor baya birde buz gibi salatalık 👌🏻
Hilal2905 Elilar2225 O yüzden sizin de bizi anlamanız lazım o zaman 😂 yaşamayan bilmez çünkü bu ağrıların ne kadar zor ve sinir bozucu olduğunu 🤷♀️