poyrazvearya Hangisi daha iş görür kullanan var mı ilk bebeğim tecrübesizim bir tırnak makasına paralar dökmek istemiyorum ve emzik kutusu almalımıyım 12 t ye düşmüş gereksiz bir şey almak istemiyorum
HilalEyce poyrazvearya Wee kullanıyorum. Çıt çıt hemen güzel kesiyor Emzik kutusuna ihtiyaç oluyor emmediği sürece toz olmasın diye koyuyorum.
Kleopatra- poyrazvearya wee baby kullanıyorum bende. Ne kadar ucuzmuş ben direk görüş bebeden aldığım için pahalıydı aldığım da. Emzik kutusu da gereksiz değil ayrıca. Bebeğin hijyeni açısından önemli. Ağzına giriyor o emzik sonuçta.
Elifmstf poyrazvearya baby plus almıştım makasida güzel kesiyo tırnak makası da. Yeni doğduğunda hep makasla kestik çok memnun kaldım ben. Tarakları da baby plus almıştım yeşil 16 aylık oğlum hala makaslari ilk gün gibi kesiyo
Kleopatra- poyrazvearya 60larda birşey olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Sadece bir tırnak makasına göre pahalıydı.
Cidoliko poyrazvearya bende üstteki setten var canım tırnak makasıyla törpüyü kullanıyorum ama makas çok gerekmedi bana
GulserenKY poyrazvearya Bende We baby aldım kullanışlı. Emzik kutusu da gerekli emzik toz olmasın diye kutusuna konuluyor ortalıkta durunca toz olabiliyor
egeninincisii poyrazvearya Alttakini kullanıyorum 2 yıldır, gayet güzel. Hiç etini sıkıştırma, derin kesme vs olmadı.
prematureannesi_ poyrazvearya 3 ay tırnak kesmiyorum 3 ay sonunda yeşil olanın ortadkini kullanıyorum ben ilk doğduğu zamandan itibaren diğer tırnak makası etini kesme ihtimali olur diye korkuyorum..