Nagihan1 Merhaba hamişler bu haftalarda olan var mi? Neler yapiyosunuz alisverise basladiniz mi. Detayli ultrasona girdiniz mi kac kilo aldiniz cevaplarinizi bekliyorum🤗🤗
TCTuernekolu Nagihan1 bizde 21+5 olduk bu cuma detaylıya gireceğim kıyafetleri tamamladım büyük parçalar kaldı onuda taşınınca alacağım şimdilik 5 kiloya yakın aldım 🙈🙈
Sedackk 18+4 üm detaylı ultrasona 16 sında gircem alışveriş için henüz erken diye düşünüyorum sizler ne durumdasınız😇
Nagihan1 Sedackk bende henuz girmedim detayliya girip girmemekle kararsizim. Ikili testte ultrasonda herseyine bakmislardi girsem mi girmesem mi diye dusunuyorum😒 henuz baslamadim iste ufak tefek kiyafet falan almistim sadece😍
Cigdemilkar 22+3 um alisveris yapmadim detayli ultrasona girdm cok sukur sknti ckmadi ☺️ 9 kilo verdim bulantilar yuzunden henuz 4 kilo aldim basladgim kiloya gelemedim bile 😂😂
Nagihan1 Cigdemilkar 52 kilo ile hamile kaldim suan 19+4 haftaligim 54 kiloyum o kadar yememe ragmen heralde bi alamayan benim😁
sibeltmkl 18+4 olduk alışveriş için daha erken bence de 4 kilo aldım kasım 1 de gircem ayrıntılı ultrasona😉
Nagihan1 sibeltmkl Randevu mu aliniyor herkes şu tarihte giricem diyo ama ben ozele gidiyorum sanirim ozel disinda bi yer yapmiyormus doktorumda 20. Haftan dolunca gel dedi bi tarih vermedi😒
sibeltmkl Nagihan1 evet 17 haftalıkken gittim formda işaretledi dr um ayrıntılı usg diye gidip gün aldım kasım 1 e gün verdiler canım özelde böyle devleti bilmiyorum
Denizliche 21+3 olduk kızımla 💞 detayliya cuma günü gireceğim ,5 kilo aldım 😒,araba beşik ve bazı eşyalar aldık indirimde gördükçe alıyorum