Eylulkeserrr Hamileliğimde mantar Sorunu Başladı.doktor fitil verdi biraz geçirdi ama tam değil hamile olduğum için ilaçta vermiyor. Sirkeli su ile her gün temizliyorum önerisi olan veya benim gibi yaşayan var mı
ayss-12 Eylulkeserrr bende yaşadım krem vermişti dr onu da kullandım bol su iç çok zor bir süreç inşalah çabuk geçer sirkeli suyla yıkayınca faydasını gördüm ilaç etki etmedi bana bi de iç çamaşırını gece çıkar hava alsın etekle uyu çok daha hızlı geçer kesinlikle duş jeli vs kullanma vajinaya .
Tgb_123 Eylulkeserrr vajinayı sudan başka bişeyle yıkama iç çamaşırını giyerken mutlaka ütüle aşırı iyi geliyo o olabildiğince başka yerde tuvalete girme oldu da girdin eve gelip hemen duş alıp çamaşır değiştir çok afedersiniz ilişki olursa oraya boşalma olmasın aşırı enfeksiyon yapıyo ve bol su iç yani hijyenine ne kadar dikkat edersen o kadar az olur çok cektim bi ara şuan olmuyo çok şükür
Hayrunnisakygsz Eylulkeserrr bende deli gibi aynı sorunu yaşadım. Bana baticcon iyi geldi ve sirkeli su ile temizlemek. Kesinlikle ilişkiye girme derim ben tam düzeliyorum ilişkiye girince başa sarıyor
Eylulkeserrr Hayrunnisakygsz 3 aydır ilişkiye girmiyoruz 35 haftalık hamileyim günde en az 4-5 litre su içiyorum sirkeli su ile yıkıyorum günde bazen 3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum ama hala geçmedi
Hayrunnisakygsz Eylulkeserrr Allah yardımcın olsun o kadar iyi anlıyorum ki seni yukarı da da yazdıkları gibi gece çıplak yatmayı dene bir de hava alsın belki o iyi gelir bende düzeliyorum tekrar başa sarıyor maalesef 😔