Betullllmirac41 Selinufukbaby kesinlikle bende böyle düşünüyorum Allah korusun % 💯 sonuç vermeyen test için 9 ayımı heba etmek istemiyorum
Selinufukbaby Betullllmirac41 8defa imza aldılar amniyosentez için düşünebiliyor musun özürlü felçli doğacak dediker sadece tek böbrekmiş kuzum benm canmı çok yaktılar 2 aydr ağlamadığm gün kalmadı
Edanurcarpar 0705 bir şey sormak istiyorum Şuan her hangi bir miğde bulantı vs bir şeyleriniz var mı ben çok normalim sadece göğüslerim başka her hangi bir sıkıntım yok normal mi
Betullllmirac41 Edanurcarpar bende aynı şekildedir şuan 11+4 üm en başından beri hiç mide bulntısı vs olmadı dediğin gibi göğüs hassasiyetim var ama çok şükür herşey yolunda 🤗
Rumeysabaykara Edanurcarpar Normal daha çok yeni olduğu için bir kaç hafta sonra başlar mide bulantısı halsizlik 😊
Nursena0378 Edanurcarpar bende aynı canım benim de herşeyim normal çok az göğüs hassasiyetim var o da çok az
Betullllmirac41 Selinufukbaby yaaaa işte bu yüzden hiç yaptırmak istemiyorum bende yazık yani kolay değil o süreci geçirme😞 şimdi nasıl bebişin
Busragny Selinufukbaby rabbim şifa versin canım rabbimden ümidi kesme ve bol bol dua et bizlerde dualarımızı esirgemeyeceğiz