Jgtcfvuuvjvgk Hanımlar 5. Gun gecikmem ve belirtilerim var kan verdim idrar verdim negatif çıkmış böyle kanda negatif olupta belirtileri yaşayan hamile olanlar varmi acaba 🤦
Eldgrn Jgtcfvuuvjvgk belirtiler psikolojik de olabilir kan doğru sonuç verir eğer ki şüpheniz var ise biraz daha bekleyip tekrar kan verir net cevap alırsınız
Opheliaaa Jgtcfvuuvjvgk Kan genelde üzde yüz sonuç veriyor psikolojik biseydir üzülme hayırlısı olsun 🌸
uraz_ve_annesi- Jgtcfvuuvjvgk önemli olan belirtiler değil betanın yükselmesi çünkü adet öncesi belirtilerle hamilelikte kiler nerdeyse aynı
Jgtcfvuuvjvgk Opheliaaa teşekkür ederim üzülmemek elde değil ya ani kilo verdim 40 kiloyum şu an sanırım ciddi bir sorunum var teşekkürler cevap için 🥺🙏🙏
Eldgrn Jgtcfvuuvjvgk her beyaz akıntı gebelik değildir eğer olsaydı kanda çıkardı geç döllenme ise 2 3 gün bekle tekrar kan ver o zaten doğrusunu gösterir. Belirtilerin olması çok veya az önemli değil 0 belirtiyle gebelik geçirenler de var çok yoğun belirtiyle gebelik geçirenler de var hayırlısı neyse o olsun
RuyaEce Jgtcfvuuvjvgk beyaz akıntı hamilelik göstergesi değil ki. Üşütmüş kadın hastalığı olmuş da olabilirsiniz
Jgtcfvuuvjvgk RuyaEce o zaman ciddi bir sorunum var🥺 ani kilo verdim 40 kilo ya düştüm şu an sanırım stresten😞