Yesimatko Dailymommy doç. Cüneyt eftal tanere gidiyorum 14 bin küsür dediler bize hastane ama biz sigortadan doğum paketi aldık 13 300 civarı ödedik çok saçma ama öyle 😂
MaviKelebek35 Merhaba Aliağa’da oturuyorum medicanaya gidiyorum. Daha önce orada doğum yapan var mı acaba Tunç beyde ?
elifsgr HAR Merhaba buca da oturuyorum bende prensesimle 28 haftalık olduk Ata sağlık hastanesine gidiyoruz
Gamzefarukk elifsgr bende 5 haftalığım ata sağlık hastanesine Pınar Erkan a gidiyorum siz nasıl memnun musunuz hastaneden
Su4835 Sinemdeniz sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🙏🏻 doğum ücretini konuştunuz mu dr ayrı hastane ayrı alıyor galiba değil mi
Damla3509 11atk67 bende Türkmenköy de oturuyorum ☺️ evet yakın misiz yarın 31 olcaz nasip olursa bizde 🤲🤲🧿
Mhanife Buca da oturuyorum bornova özel ata sağlık kemal beye gidiyorum ilgili neşeli bi doktor henüz bi sıkıntım olmadı kendisinden normal doğum+epidural 8 bin sezeryan 7 bin
HAR Mhanife ata sağlık hastanesine hiç gitmedim nasıl Dr unuzdan memnun musunuz muayene ücreti ne kadar
Erolacelya Helinozan cumartesi ve pazar günleri erken saatlerde e nabızdan kontrol edin randevu sıklığı daha fazla oluyor . Ben 10-15 gün öncesinden kontrol edip alıyorum 7 sinde yine randevumuz var
Gozde1225 Melissadamla bende aynı şekilde karatastayım ve salakca fiyat artışı yüzünden dilekçe yazdım ve büyük ihtimal egepole geçicem iğrenç bi hastane olmasına rağmen tek seferde doğuma 4 bin yaptılar ve tekrar yapacaklarmış cimere ve SGK da şikayette bulunucam …
Melissadamla Gozde1225 Arzu hanım paylaşımda bulundu gördünüz mü? Atışlar iptal diye. Egepolde de artış olucakmış
Mhanife HAR memnunum tecrübeli bi doktor her gidişimizde gülerek karşılıyo bizi çok rahatlatıyo insanı 😊 eşimin anlaşmalı oldugu hastane 315 lira ödüyoruz normalde 430 lira muane ücreti
Ceydef Aysu35 orda yaptırmadım 2li taramadan sonra gitmeye başladım Merve hanıma devlet hastanesine gidiyordum pazartesi günü kontrolüm var sorayım isterseniz sizin için ücretini