limoncicegimFO Sada hastanesi calibe hanım doğum ücreti 9 bin TL imiş içinde fotoğraf çekimi ve oda süslemesi varmış ama yıl başı zam gelecekmiş
gbdl2023 Mammy123 aynen canım öyle herseyi dört dörtlük olsun da istiyoruz kaçamıyoruz böyle sağlık olsun 🌸
babyse queenmerve ben gidiyorum, tüp bebek için tanıştık doktorum ile harika bir doktor, sadece bir doktor değil tedavi süresince birlikte ağlayıp birlikte güldük, şuan 6+6 hamileyim, sağlıkla olsun inşallah 🥰
queenmerve babyse ben 10. Haftama gireceğim ama bende gidiyordum bazı şeyler yaşandı kafam karıştı açıkçası… Telefonu açtıklarında bile benim oraya ne için gittiğimi bilmiyor ekip o kafamı karıştırdı. Almam gereken riskli bir ilaç vardı onun için yönlendiriyorlardı ama Hamile değilsiniz diye hatırladı bir ekipten arkadaş… canımı epey bir sıktı açıkçası… İki can taşıyoruz ilaç için böyle hatırlanmak….
babyse queenmerve çok üzüldüm sizin için çok haklısınız ilaç kullanımı riskli bir durum, bu durumu ekiple paylaşıp dile getirebilirsiniz ya da doktor ile, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi