Bundan 6 ay önce eşimle bir karar aldık. Çocuğumuz olsun istedik. 4 yıl önce korunurken bir bebeğimiz olmuştu ama kürtajla sonuçlandı. Maddi sebeplerden dolayı bir süre istemedik. Hayal ettiğimiz o süreç gelmişti ve bu kararı verdik.
Kararı verdiğimiz günden bugüne yaşamadığım sorun kalmadı. Yine de bugünümüze şükürler olsun tabii ki. İlk kontrole gittim doktorum bile yumurtalıkların çok iyi çok kısa sürede gebe kalırsın demişti. Fakat öyle olmadı… Kist, östrojen yüksekliği. Proaktin, polikistik gibi her ay duymadığım sorunlarla karşılaştım. Testler, kanlar, hormonlar… Ne oldu şimdi? Korunmayı bıraktık diye hepsi mi denk gelir üst üste…
Şimdi adet olamadım bir hafta gecikti ama artık bırakıyorum bu sorunları. Yoluma 2 kişilik ailemle mutlu olmaya devam edeceğim. Ne zaman gelirse …
En azından 1 yıl acil sorunlar olmadıkça gitmek istemiyorum. Mfk deniyorum advıctor kullanıyorum, C life denemek istedim emin olamadım ama en azından aklımdan çıkarmak gün takibi yapmak istemiyorum. Ovulasyon testi sağlıklı beslenme aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım bu süreçte şimdiyse yoluma devam edeceğim çünkü yıprandım…
Benim hikayem böyle başladı ya sizin?