Merhaba kizlar şuan 5 yaşında oğlum var ve 36 haftalık ikinci oğluma hamileyim ilk doğumum normal olmuştu ve çok güzel ilerlemişti inşallah buda öyle olur. İlk oğlumu 38 haftalıkken dogurdum.bi kaç gün öncesinden sancılar başlamıştı hatta korkup nstye girdim az az vardı daha sonra ebe açıklığima baktı iki cmdi istersen yatıralim dedi istemedim eve gelince nişan geldi kahverengi leke ve ben o halde kaynimin asker eğlencesine katıldım,sahilde baya bı yürüdüm sonra kahve içmeye gittim sancim vardı ama yazdı ve nedense eve giresim yoktu kimseye bişi demedim o yüzden 🤦 sonra eve geldim sancılarım çoğaldı biraz daha derken uyudum biraz sonra tuvaletim geldi gittim klozete oturmamla içimden su dolu bi balonun sanki aşağı doğru düştüğünü hissettim ve o esnada şar diye suyum geldi eşime seslendim bı panik bişey hemen hastaneye gittik hastaneye gittiğimizde saat 2 filandi ebe 6 cm açıklık var dedi ben epidural istedim anestezi uzmanı gece yok dendi yapmadılar o şekilde sabah 10a kadar kendi sancimi çektim gezinmem lazımdı ama ben acıdan kalkamadigim için o kadar uzun sürdü bebeğin kafasi aşağı inmemiş dediler sonra bı kuvvetle kalktım ve yere kapandim bittim artık diye ıkınma hissi geldi ve hemen doğuma haneye girdim üç ıkınma da oğlumu kucağıma aldım üç tane de.dikisim oldu sancılar dışında herşey güzeldi inşallah bu doğumum da normal olur❣️ hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağıniza alırsınız inşallah