Lavantam20 Ya kızlar 2 gündür alt baldir agrisi çekiyorum bu huzursuz bacak sendromu mu oldum acaba bi kemiği yanıyor gibi hissediyorum bi baldirim agriyor anlamadım gitti yarın kontrolüm var magnezyum da alıyorum halbuki
Teslimeesma Lavantam20 kasılman olduysa eğer baldirin 2 3 gün ağrıyor vallahi bende çok çekiyorum bacak ağrısından
Tecrubeli_anne Lavantam20 progestan kullanıyor musunuz ben kullandığım dönemde baldırda ağrı yapmıştı magnezyum alınca geçti
Gizemkly Lavantam20 hızursuz bacak semdromu öyle agrı ile olmaz ki baya istemsizce sallanır bacak tutamazsın yürümediğin sürece geçmez
Lavantam20 Tecrubeli_anne ya evet kullaniyordum prospektuste baldirda agri olursa bırakın dedi 2 gündür içmiyorum bugun kontrole gidicem bende ondan suphelendim
Tecrubeli_anne Lavantam20 ama düşük tehlikesi varsa içmeniz gerekiyor bildiğim kadarıyla bende doktoruma söylemiştim magnezyum verdi biraz masaj yürüyüş ve kafama takmadım geçti sonra 5 buçuk ay içtim ve fitil olarak da kullanıyordum gece yatmadan
Lavantam20 Tecrubeli_anne canım bugün doktoruma gittim o da kesti şimdilik cumartesiden beri içmiyorum bugun hafif hafif agriyor sol bacak yürüyünce daha iyi geliyor sanki
Tecrubeli_anne Lavantam20 yürürken yavaş yavaş yürüyün ben normal de hep tempolu yürüyen biriydim bu gebelikle sallana sallana yürümeyi öğrendim bacak yada kasık ağrıları için de magnezyum iyi geliyor doktorunuz verdimi
Lavantam20 Tecrubeli_anne evet cnm kullaniyordum gecen hafta 3 4 gün kullanmadim boyle oldu acaba ondan mı oldu
Tecrubeli_anne Lavantam20 olabilir canım ben günde bir tane alıyorum bazılarına doktor günde iki tane veriyor
Tecrubeli_anne Lavantam20 gebelikte bazı kadınlarda oluyor ikinci gebelikde benim vajina dış dudağında bile varis oluştu 🤦🏻♀️
Tecrubeli_anne Lavantam20 bacaklarda da hafif var kılcal damarda vajinada direk çıktı kalın damar şeklinde