Mamamama cennetinsusu haklısınız gerçekten tecrübeler hep bu yönde 🥰🥰 bizimde kolay geçer inşallah bu serüvenimiz ☺️uyuyayım diyorum sabah ola hayrola 🥹🥹
cennetinsusu Mamamama Bencede uyuyun her an sürpriz yapabilir. Yorgun olmayın 🥰 Rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😌 sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Mamamama SuKahyaoglu sizinde mi kız 😍🎀 bizim ki de nazlı bi prenses bi an önce sağ sağlim kavuşuruz yavrularımıza inşallah beklemek güzel bi o kadar da zor 🥰
SuKahyaoglu Mamamama evet benim de kız 🤗 amiin inşallah kolay bir doğumla sağlıklı güzel kızlarımıza kavuşuruz bugün yarın 🙈🌸🤍
Mamamama minikavakado doktorumla cuma kontrolde nişandan çok su ve düzenli sancıların önemli olduğunu konuşmuştuk nişan bi iki hafta öncesinden bile olabilirmiş diye söylemişti
minikavakado benim nişandan sonra suyum geldiği için direk o sancı kısmı hastanede kontrolle geçirmiştim 12 saat sonra doğmuştu🥹
Mamamama minikavakado uzun zorlu ve güzel bi süreç Rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰
Melek0606 Mamamama çömel kalk yap bnce yat uyu dinlenmen lazm sancin ve suyun gelirse zaten uyuyamazsn
Mamamama Melek0606 teşekkür ederim biraz etrafı toparladım ne olur ne olmaz diye şimdi uyuyacağım inşallah 🥰☺️
cennetinsusu Mamamama Sırtınızı duvara yaslayıp ayaklarınızı uzatıp oturun. Ayağını kaldırabiliyor musun? Ben bunu bi tanıdığından duymuştum. O zaman eve gidip denemiştim ayağım kalkıyordu. Nişanım geldiği gün denedim ayağım kalkmıyordu. Eğer kaldıramazsan ayağını bugün yarın doğurursun demişti. Gerçekten kızımda doğurdum. Hatta bununla ilgili post açmıştım o zamanlar 🥰
minikavakado etrafınızdakilere haber vermeyi ihmal etmeyin iyi geceler sağ salim kucağınıza da alırsınız inşAllah kolay olur herşey
Gulsumdamla Mamamama 3 gündür ara ara lekelenmem oldu bugün tam nişan gibi geldi beyaz akıntı kahve tonlarındaydi fakat hala sancı yok beklemedeyim 😅😫
Limonzeytin Mamamama benım suyumda nişanımda aynı anda geldi 38+2de zaten sezeryan olacaktm ogünde oldm. Sancılar başlarmş o zamam doğm oluyomş benım sancılarda başlamştı o durumdan sonra ama çatım dar diye mecburi sezeryan olmştm. Sancıları bekleyp takip edin
Meyra41 Mamamama herkesin farklı canım saatler sonra baslayanı da var 1 hafta sonrada benim gece nışanım geldi sabah doğumum başladi
EAK Mamamama Sabah 9gibi gittim niaşn gelince sonra eve döndüm sonra akşam 4te gittim yine ama bana kalsa 8-9 gibi giderdim. Kayınvalidem kayınppederim çok korktular bişi olur diye o yüzden erken gittim. İnşallah benimki gibi doğumu olsun herkesin çok güzeldi
Mamamama Çok sağolun sabah kanama biraz olunca ve sancılar artınca 8 buçuk gibi geldik yatış oldu suni taktılar açılma 1-1.5 cm ama bebek kanala inmemiş dualarınızı eksik etmeyin inşallah kolay bi doğum olur Rabbim bekleyen herkese kolay doğum nasip etsin
trakyalikizce Mamamama inşallah hızlıca bir avazda su gibi bir doğum olur Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻
cennetinsusu Mamamama Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kolaycacık doğurursun inşallah 🤲🏻 Rabbi yessiri biliyorsan bol bol oku. Bilmiyorsan internetten bak canım kısa zaten 🌸