Hatice_Bahri DenizinAnnesiiiii a o bende çok oluyor evet acaba o neden oluyor bak aklımdan sımdı o takıldı 😂😂
DenizinAnnesiiiii Hatice_Bahri eklemlerinden geliyor herhalde 😀 ilk başta yok ya ordan nasıl ses gelecek dedim ama üst üste olunca anladım 😀
Simgece Hıçkırık çok farklı onu ayırt etmek zor değil ritmik aynı süreli böyle pıt diye atıyor bebek ve uzun sürüyor, mükemmel bir hiss bende ilk hissettiğimde baya mutlu olmuştum 🌸✨
Hatice_Bahri DenizinAnnesiiiii evet bende baya oluyor o ama üstüne fazla düşmedim ama aklıma takıldı 😂😂
zhrachangr Hatice_Bahri bende haftalar önce ilk hissettigimde şok olmuştum hemen internetten bakmıştım tekme kadar sert olmazmış ve daha uzun sürermiş şimdi alıştım aynı hafif şiddette (pıt pıt şeklinde) ve uzun sürünce hemen diyorum kızım hıçkırıyor yine ama çok iyi bir şeymiş o yüzden mutlu oluyorum 😍
Limonzeytin Hatice_Bahri evet benımde bebeğim çok hıçkırırdı 10 dk falan sürerdi en fazlası çok güzel hissediliyo çok seviyodm bu durumu😊 şmdi 2 aylık hala uzun hıçkırır😊
Seymaaogretmenn12 Kızım Karnımda da çok hıçkırıyordu şimdi 2 aylık oldu aynı karnımda ki gibi devam ediyor 😂 hıçkırmaya başladı mı 4-5 dk sürüyor 🙈
Limonzeytin Hatice_Bahri benim kızım doğdu 2 aylk demek istedim hala karnımda nasıl uzun hıçkırıyosa hala aynı uzun hıçkırıyo yani
Meliyyke Hatice_Bahri ben hıçkırırken eşime söyledim kulağını yasladı. Duymuş sesini. Siz de bir deneyin isterseniz 🥲
Hatice_Bahri Meliyyke esım çok korkuyor hareket ederken bıle tedırgın oluyor koyamıyor elını falan dıyor cıkcak zannettim dıyor Nası rahat ola bılıyorsun agrımıyormu dıyor çok garıp gelıyor ona
Meliyyke Hatice_Bahri ay yok benimki çok meraklı sürekli eli karnımda 😂 bazı babalar tedirgin oluyor ☺️
Imu Hatice_Bahri 5 dk devam ettiği bile oluyor. Ben alışana kadar canım çıkıyor ama alıştım artık. Bazen çıldırmalık 😂😂😂 kime söylesem anne karnında bebek hıçkırır mı uydurma diyor gagahsgaga
Ozlem_00 Benimde 33 haftalık uzun süredir hissediyorum hıçkırıktan atan karnımı fakat son zamanlarda hem daha uzun sürüyor hemde günde bir iki kez oluyor o anları kameraya aldim ilerde izlerim anı olur
Hatice_Bahri Ozlem_00 benım kızım karın üzerinden hıc hareketı gözükmüyor ama oğlumun da her hareketı bellıydı
Imu Ftmmma ritmik bi şekilde pot pıt pıt pıt kalp atışı gibi ama ayırt ediyorsun. Sakin ortamda dinlersen eminim ayırt edersin. Büyüdükçe aşırı net hissediliyor hatta dışardan bile belli oluyor