damlain Kızlar 23+5 haftalığım bu gün hiç hareket etmedi normal mi normalde her gün kımıl kımıl yerinde durmuyor bu gün hiç hissetmedim yaşan var mı
hayallliiim damlain +1 bende tam şu an onu düşünüyordum bir gün kıpır kıpır birgün böyle olması normalmi kaçıncı haftaya kadar bunu normal sayıyor doktorlar hiçbir bilgim yok benimde
DenizinAnnesiiiii damlain o haftalarda oluyor böyle. Bazen çok hareketli bazen tüm gün hareket etmeyebiliyor. Bir şeyler yiyip sola yatın öyle hissedersiniz korkmayın
irem-1999-54 damlain karnıni salla tatli biseyler ye karanlik bi odada soluna yat ama tabiki doktoruna yine sor
damlain Melistkr2 insan tedirgin oluyor doktoruma yazıcam ama yaşan var mı acaba normal mi sormak istedim ilk gebeliğim 🥺
Melistkr2 damlain bnm ikinci demın hissettım çikolata ye sende uzan oluyor arada böyle şeyler canım korkma
damlain hayallliiim böyle durumlarda tatlı yiyip sol tarafa yatın ama yinede uzun süre hissetmezseniz gelin şansa bırakmayın dediler duydum çok şükür kalp atışını 🙏🏻
Hatice_Bahri damlain ilk hamılelıgımde olmustu hareket etmedı öyle korktumkı hemen kaynanama dedım oda esımı aramış ana demeden korkmasın dıye . Esımde hemen doktoru derken bırde kaynanam geldı yanıma . Dedı doktoru aradık yarım saat uzunsın yatsın demıs yattım hemen uzandım dınlendım . Hareket etmeye başladı çocuk da yorulup uyuyun bılıyormus gerçekten o gün baa yoğun ısım vardı
11115 damlain o haftalarda bende de oldu, 26 haftaya kadar çok az hiss etdim bazen hiç hiss etmediğim oluyodu, 27 haftaya geçdimi durmaksızın haraket halini aldı😄 endişe etme oluyo öyle
damlain Irem34_52 çok şükür iyi nst ye bağladılar olabiliyormuş böyle durumlar ama gelmekle iyi yaptınız dediler