Dfn_1303 Tugcesena Tugcesena Bebeğin cinsiyeti için bi belirti yok. Bebek hareketli ama henüz hareketlerini hissedecek haftada değiliz 16. Ve 20.hafta aralarında hissedebilirsiniz doktorum o şekilde söyledi. Sadece muayenedeyken erkek olabilir demişti. 3 hafta sonra doktor kontrolü var o zaman netleşecek inşallah 😃
Hllplk Paradisee21 bende nisanim doktorum 13. Haftada erkek dedi ama bakalim degismezse erkek simdilik :) siz ne hissediyorsunuz
Dlkzz Paradisee21 benimde doğum 14 nisan inşallah. 4 kasımda randevum var o zaman inşallah öğrenebilirsem cinsiyet öğreneceğim su an 15 haftalığım
Papatyarslan 14+2 23 nisan doğum görünüyor 9.haftadan beri erkek diyor doktor bakalım bugün gidicem değişmiş mi 🙊🙈
Aegean 18 nisan görünüyor, 15 hafta oldu tam bugün. 13.haftada 2li teste gittik doktor erkek olabilir kemik yapısına göre dedi ama belli olmaz dedi. Haftaya kontrol var merakla bekliyorum:))
Gzmm- 13+4 de %100 kız dedi değişme ihtimali de yok dedi.kız bebek saklar derler ama bizimkinin bacakları full açıktı 🤣🥰
El123 Halimekinali123 aa gttınmı canm hayrlı ugurlu olsun kavıncı haftada oğrendn bıde oncesınfe rrkege benzıyo fılan dedımı doktor
Halimekinali123 El123 yok canım 13 haftaliga giricektik daha kucuk dedi ne istiyosum dedi bana kız dedim ozmn kız olsun dedi 14 hafta 2 gunlukken gittim rahatsizlandim idrar enfeksiyonu geciriyorum ciddi bir sekilde idrar kuturundede ureme cikti bakteri var o yuzden gitttim doktorumda bebegi kontrol edelim dedi bakti gayet iyi dedi cinsiyeti soyleyebilirim dedi bana neyin var dedi kizim var dedim ozmn hediyemi isterim dedi oglanmi dedim evet dedi ciddimisiniz dedim evet dedi bak hediyemi unutmam dedi canim doktorum iskenderun devlet hastanesinde hacı cerit karacay doktorum burda olanlara tek doktor tavsiyemdir
selvi8900 Çok şükür öğrendik sonunda kızımız oluyor minnoş gösterdi kendini artık şuan 16 +4 olduk 🧿☺️♥️
Gamzeparlakk Haftamıza bugün girdik 🐣 Geçen hafta sağolsun göstermemişti bugün doktora gösterdi çok şükür 😍 Hep erkek hissediyordum çevremdeki herkes erkek diyordu ama KIZIM olcakmış 🐣🐣
momofprincess1221 hatfa bugpn doktora gittim cinsiyeti örenemedim ama nisan soni degil mayis basiymis dogum tarihi
zeynepmom34 momofprincess1221 bende galiba aynı doğum tarihimiz sağlıklıca gelsinler inşallah 3 mayıs benimki doktor dedi 13+1 olduk bugun bende cumartesi gidicem cinsiyet öğrenirsem size yazarım
momofprincess1221 zeynepmom34 amin amin amin🤲 evet 3 mayis .ayni tarihler ❤ . öbür artik doktora gitcem bende