Acemianne8 Şuan 13.4 haftalığız 12.haftada gittiğimiz de %100 kız demişti iki gün önce gittik çıkıntı gördü ve erkek dedi bakalım değişecek mi yine
Acemianne8 Sinem27 ben ilk gittiğim de kız hissetmiştim hatta doktora da söyledim kız dedi sonra ki gidişim de içim de ki hissiyat erkek dedi erkek hissettim hatta gitmeden önce eşime de söylemiştim erkek hissediyorum diye ve erkek dedi doktor
Sinem27 Bir sorum olucak bide arkadaşlar ilk başta erkek olsa nasıl göremezler ki erkek bebek erken hareketlenir kendini belli eder derler yanlış mı düşünüyorum
Sinem27 Acemianne8 Allah’ım gönlümüze göre versin inşallah belirtilerim ilk hamileliğimden farklı olduğu için ben kız hissediyorum hala inşallah hayırlısı bakalım
Acemianne8 Sinem27 hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah benim ilk gebeliğim ama gebe gibi hissetmiyorum ben aşerme mide bulantısı hiç yaşamadım
Daphnee Yarın kontrolümüz var 13+2 olacağız doktor kız demişti geçen hafta ama kesin bir şekilde söylemedi bakalım yarın ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
Dlnalpr Bende nisanda doğum yapcam kasımın ilk günleri cinsiyet için gitcem inşallah öğrenebilirim çok sabırsızım🥳🥳 13+4❤
Sinem27 Acemianne8 ilk gebelikte bende aynıydım ama bu sefer mide hapıyla duruyorum 🤦 Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Kizilicee Ben 11+1 ctesi kontrolüm var 12 haftalik oluyo belki fikir verir 🥲 ilk gebeligimde 12 haftada soylemislerdi. Nisan sonu doğum 🪄
Gns-gur Paradisee21 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben direk fetal dna testi yaptırdım orada çıktı 😀
Gns-gur Kizilicee evet fetal dna biraz daha pahalı beş bin civarı zaten onu yapınca ikili üçlü ye gerek kalmıyor
Beyza038 Paradisee21 bizede kıza benziyor dedi Ama net konuşmak icin bir sonraki muayeneyi beklememi söyledi bir oğlum var bakalım bekliyoruz
Nurr00 Son gittiğimizde doktorumuz cinsiyeti gördü ama söylemedi bir dahakine dedi bakalım 24 ekimi bekliyoruz sağlıklı olsun da farketmiyor ☺️
Anneadaylari34 Paradisee21 bende nisan Annesiyim Allah izin verirse cinsiyetimizi daha ögrenemedik 12+4 bugün
Esiraa Benimki ne olcak acaba 14+2 deyim ben bide şey duydum ya kese yuvarlaksa 6.hastada falan kız fasulye gibiyse erkek diyolar sizce doğruluk payı nedir
Beybix Esiraa eğer öyleyse benim ki yuvarlaktı 😂 ben de kız hissediyorum gerçi ama bakalım yarın inşallah gösterirse öğreneceğim🙏