9 haftalık ögrendiğim tek yumurta ikizlerim o saniye doktorumun sıraladığı erken dogum olur bebek beslenemez cok riskli heves kursakta kaldı sewinemedim başta hersy gayet iyi gdyordu 18, 19 hf başladı zorluklar hergün bebek geri denildi günler gecti hergun aglıyorum 7 ay boyunca birsey yedigimi hatırlamıyorum okdr kotu gecti 30 hf oldum yatışım yapıldı bbekelr 2 hf geri ciğer geliştirici yapıldı 2. gün aniden doguma alınmam gerekiyor denildi dogumhaneye alındım eşimi hiç göremeden bir gece sabah kdr nst bağlı megmezyun aldım o gun öldüm okdr zor gecti agır geldı ilaclar tansiyonum yükseldi ben halla hüngür hüngür ağlıyorum korkuyorum ya birsy olursa dogdu bebeklerim sesleri minicik cıkıtı o an o masada neler yasadıgımı anlatamam aglayarak yazıyorum hemen küveze alındılar hiç boyle hayal etmedim yogun bakıma alındım tansiyon halla yuksek 2 gün kaldım kimsesiz agldıkca kalkyordu yüregim dayanmıyordu bu acıya ah annelik herkesin odasında bebek sesi heycnı balonlar benim elim odam bombos elimde süt sagma makinesi aglaya aglaya sağardım cıktım hastaneden başladı küvez yolu süt sagdım saat tuta tuta gün saydım gram saydım dualar ettim Rabbime okdr zor gecti ki ilk gebeliğim oraya gidip dokunamamak küçücük bedenleri nefes Allamaktan utandım Allaha teslim oldum içim yanıyordu ben hiç boyle olmamıstim aylarca kimseyle konuşmadım toparlanamadım Rabbim bna mucizeyi bağışladı 94 günün sonunda yaşadığimi hissettim yavrularımı aldım lohusalığım gebeliğim dogumum hep aglayarak gecti şuan bebeklerim yanımda uyuyor Rabbime ne kadar şükür etsem az elhamdülillah üzülmeyin dua edin elimden geldiğince destek oluyorum burdaki ayni durumdaki annelere hellal edin hakkınızı uzun oldu ama içim dökmek istedim Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin inşAllah ❤️ sonu güzel sabır herşeyin ilacı ❤️