Eken012 Arkadaşlar bende pkos var ve saçlarım çok dökülüyor. Pkos olduğum içinde mi baska bir nedenden mi bilmiyorum. Boyle giderse.basimda sac kalmayacak carsamba hastaneye gidecegim. Benle ayni problemi yasayan var mi
Ysmnpmk Eken012 maalesef bendede o problem var pcostan ve stresten kaynaklı oluyor şuan bi tarafımda saç kıranda oldu sarımsak sürüyorum saçlarım ellerime avuc avuc geliyor ve sacımı acık bırakamıyorum hep dökülüyor
Eken012 Ysmnpmk Benimde avuc avuc saclarima dokunmak istemiyorum. Bu pkoc ne zor sağlığımızı her yönden etkiliyor. Stres desen oda var. Ne iyi gelir acaba
Ysmnpmk Eken012 ben sarımsak kullandım ve kullandıgım şampuanlara çok dikkat ediyorum biraz azaldı ve sarımsak sürdüğüm yer cıkmaya basladı stres yapmamaya calısıyorum pcos içinde soğan suyu içiyorum
Mucizemolsunn minikumutlar tsh değerinizi de baktırın bi, ben de pkosum ama normalde dökülmezdi,2 aydır stresliyim tsh değerim yükselmiş ,aşırı dökülüyor
Mucizemolsunn Eken012 valla imremiyorum nerde gür saçlı görsem çok hoşuma gidiyor,keşke dökülmeseydi saçlarımız 😞
Mucizemolsunn minikumutlar benim de 4 küsur çıktı ,normalde 2 buçuğu geçmezdi ,tsh değerine bağloyorum