yarendogann Kızlar akşam hafif olsun diye brokoli yaptım 1-2 saat sonra inanılmaz çıkarmaya başladım sanki yapıştı kaldı boğazıma çok zorlandım çok korktum daha önce yaşayan var mı?
ldyarse yarendogann Bendede öyle olurdu korkma bir şey olmuyor patates haşlaması ye azda olsa ye midene iyi gelir ben bir keresinde sabah yediklerimi bile kusmuştum gecenin birinde o kadar midem öğütmemiş resmen
1erkekkannesiiii yarendogann korkma canım normal. İshal falan oldu mu gıda zehirlenmesi geldi ilk aklıma ama gebelikte cok cok normal ne yesem öyle oluyordu bana da biraz yoğurt yiyip ekmek at agzına düzelir inşallah
nilsmomy yarendogann yapışmamıştır kusmaktan dolayı tahriş olmuştur, midenizi bastıracak şeyler tüketin
ldyarse yarendogann Benimde öyle oluyordu sanki boğazıma yağışıyordu o çıkardıklarım peynir, ekmek vs yemeye çalış ben su içerdim ve ya kuru ekmek atardım ağzıma boğazımdakiler gitsin diye ama geçmiyo o his sanki
yarendogann 1erkekkannesiiii İshal yok sadece çıkarma sanki boğazımda takıldı gibi çok teşekkür ederim 😢💜