BabyLoveMom Kızlar bugün itibariyle 3. trimester e girmiş bulunuyoruz zaman nasıl geçti anlamadım ama inşallah bu son 3 ay güzel geçer, tavsiyeleriniz varsa alırım 😁
ldyarse BabyLoveMom Haftadan selamlar gelmeyin 😂😂 ağırlaştıkça hareketlerim çok kısıtlandı hemen yoruluyorum uyuyamıyorum geceleri aslında bebeğim rahatsız etmiyor o kadar belli saatlerde hareket ediyor 15 dk yürümek bile bana zor gelmeye başladı ki ben yürümeyi çok seven bir insanım
Hallegalley Hayaldik_ikimiz7 son düzlük değilde şimdiye kadar düzlüktü diyebiliriz bundan sonrası biraz yokuş yukarı yürümek gibi 🤣
aysethem12 ldyarse ayy ben onları 27.haftamda yaşamaya başladım 2 adım atmak istemiyorum hemen yoruluyorum Bi de 46 kilodan 58 e çıkınca 6 7 ayda Bi de bebisin ağırlığı yaşlı teyzelerden kötü oldum🧐🧐
ldyarse aysethem12 Haha bende öyleyim canım bende 54 kilodan 70 kiloya çıktım aslında yeme düzenim hep aynıydı ama bu aralar felaket acıkıyorum sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum sebze yemekleri falan ama asla doymuyorum.
aysethem12 ldyarse bende bende asla doymuyorum gerçekten ama kendimi kısıtlıyorum gerçekten çünkü gece 12 ye kadar yesem yerim amaa artık geceleri midem çok kötü oluyor o yüzden kısıtlıyorum
ldyarse aysethem12 bende öyle kendimi frenlemesem yerim bazı günlerde canım hiç bir şey istemiyor her gün bir yerim ağrıyor midem benimde kötü malesef rennie duo içiyorum sürekli biraz hafifletiyor
aysethem12 ldyarse aynen aynenn öylee eşim bana soruyor Bi yerin ağrıyor mu evet ağrıyor diyorum ertesi gün yine soruyor bu sefer başka Bi yerim ağrıyor artık iyice hastalık hastası olmuş gibi hissediyorum😀