ferah-2111 Gamselllaaaaa Ben 12.haftamdayım ama durmadan bir yorgunluk var üstümde ve ne zaman doktora gitsem rapor yazıyor bana
Adel_Neva ferah-2111 ben de 12. hafta ama şimdiden çalışmak zor geliyor beynim bulanık halsizim bir de yol gidiyorum günde üç saat gidiş geliş mahvoluyorum zaman nasıl geçecek bilmiyorum 🙁
Ebruli91 Ece61 yasal olarak hamile biri 32. De direk işi bırakabilir yada yasal olarak gene hakkin 5 hafta daha uzatıp calisabilirsin.Bu tamamen sana bağlı çünkü dr iyiysen calisabilirsin raporu veriyor.sen 37ya kadar beklemek zorunda değilsin baktın kötü oldun 33 de bırak yada 34 te yasal prosedürü söylemişler sana
Ece61 Ebruli91 Yaa çok teşekkür ederim gerçekten bilgim yoktu ne dendiyse ona tamam dedim daha fazla çalışmak istiyorum dediğimde de hayır 32 haftalık mecburi çıkartıyoruz dendi doğum iznine. bir daha soracağım çünkü şu an iyi durumdayım çok şükür çalışmak da istiyorum açıkçası
mavininhertonuu Aysecan0335 Özel takipliysen özelde ki doktorlar genelde veriyor doktoruna söyle düşüklerim var işim ağır çok zorlanıyorum de ama devlet takipliysen malesef böyle bir durum yok
Ebruli91 sedahsrky sizin dogum izinlerinizde fazla oluyor tek gebeliklere nazaran Allah kolaylık versin ben 1 taneyi zor dogurucam siz 3 tane Allah bir ayazda kurtarsin
sedahsrky Ebruli91 sadece 2 hafta daha erken çıkabiliyoruz tek fark bu. ama doktor durumuna bakıp çalışmaz raporu vereblir iş görememizlik yani doktorunla anlaşman lazım
PeraTuna Gamselllaaaaa 34. Haftadayım iş yerim uzaktan çalışmama izin verdiği için çalışabilir raporu aldım hala çalışıyorum .Aslında ben son 3 aydır uzaktan çalışıyorum toplu taşıma ile gidip gelmek zor olduğu için sağolsun iş yerim kolaylık sağladı. 2 hafta sonra bırakacağım . Ama işe gidip gelmek zor hele ki büyük şehirlerde ve de toplu taşıma kullanıyorsanız .
PeraTuna Gizem0709 tam 32 haftada gidip alın 32+0 da . 2 gün sonra gittiniz diyelim o 2 günün parasını kesiyor sigorta
Marvin PeraTuna evet aldım ama şöyle 32+6 da aldım doktor buna göre çalışamaz raporunu da bir hafta geç verdi doğuma daha yakın olması için çıkışımın muhtemelen
Aysenurozs Aysecan0335 özel hastaneler veriyor doktorla konuşup durumunuzu anlatın 3 tane kadın doğum doktoru tarafından onaylanarak heyet raporu veriyorlar
Nazo2 Bende hemşireyim ikiz gebelik 30 haftada ayrıldım devlette çalışıyorum bu doğum izninde parayı toplu bir şekilde mı alıyoruz yoksa her ay mı alıyoruz bilgisi olan var mı
Sel-can Nazo2 Toplu olarak yatıyor bildiğim ama geçte yatırabiliyorlarmış bende ödemeyi aldıktan sonra işten çıkmayı düşünüyorum o süreçte napıcam bilmiyorum çalışmaktan yoruldum artık
mavininhertonuu Nazo2 bazen 2 ay birlikte doğum yapınca yatıyormuş kalan 2 ayda izin bittikten sonra yatıyormuş bazen de 4 ay toplu yatıyormuş sanırım bu işyerinin sigortaya bildirmesiyle alakalı
sedahsrky Nazo2 muhasebeci ay ay onaylaraa ay ay toplu onaylarsa toplu çalıştığın yerin muhasebesine bağlı
Tgcsrc Nazo2 bize para yatırsalar bile devlet de maaşımızı yatırdığı için SGK dan gelen parayı hastaneye geri yatırman gerekiyor maalesef bir çok arkadaşımdan istediler parayı
Tugbaalya2019 Arkadaslar bende 32 haftamda rapor aldim, bi sorum olucakti. Dogum yaptiktan sonrami 4 ay maas aliyoruz? Cunku sgk hala onaylamis ve bu konuda bilgi edinmek istedim..
sedahsrky Tugbaalya2019 iş yerinin muhasebecisi nasıl onaylarsa ay ay onaylarsa ay ay ytar yoksa toplu sadece 4 ay yatar
Dkblz Bende öğretmenim başta çalışabilirim diye düşündüğüm için okula başladım ama zorlandım çok fazla sağlık ocağından rapor aldım 28.haftadan 32 kadar şükür doldu haftam ve ayrıldım izne. Kendinizi zorlamayın derim bir daha geri gelmeyecek bu günler tadını çıkaralım 🥰🌸
Didem_mina Gamselllaaaaa berbat kötü geçiyor, 12 haftadayim, mide bulantısı halsizlik pertim, şubata kadar çalışma niyetim var bi aksilik olmazsa tabi. Diğer iki gebeligimde de 25 ten sonra çalışmamistim, bunda bir ay fazla çalışayım diyorum bakalım ne olacak😳
Zehross03 Suan hamile degiliim ama hamileyken 2. Ayda mide bulantısı ve basdönmesinden bırakın calısmayı ayaga kalkamıyordum hayal o yüzden benim icin bütün hamileliklerim öyle gecti ve hepsi 2. Ayında düstü