anneolmakzoramagulusuyeter Ne yapabilirim kızlar? Çok muzdaribim yardımlarınıza ihtiyacım var 17+5’iz
Sade111 anneolmakzoramagulusuyeter magnezyum oranı yüksek maden suyu iç. Yürüyüş yap. Kızılay Erzincan maden suyunda yüksek mg. Bana iyi geliyor kabizlikta
Mello29 anneolmakzoramagulusuyeter kabizlik icin cözüm kayisi incir activia shot boll su icmek gaz icin bana iyi gelen sey ayagima sicak su torbasi koymak özellikle bu aralar sürekli ayagimin altinda sicak su torbasi var
Baby905 anneolmakzoramagulusuyeter günde üç litre en az su. Magnezyum takviye al. Sabah aç karnı kuru erik ye. Bol meyve tüket. Demir ilacı alıyorsan bikaç gün alma kabızlığın geçene kadar
TTtutku anneolmakzoramagulusuyeter doktor daha bugun bunun icin bisey verdi bana ilac onu eve gidince atqyim size kullanin. bendede kabizlik gaz sancisi cok oluyor
anneolmakzoramagulusuyeter Mello29 Allah sizden razı olsun uyandığımdan beri size dua ediyorum ❤️ Gece yatarken sıcak su torbasıyla yattım o kadar hafif uyandım ki elhamdulillah normalde kalktığımda gaz dolu olurdum ve asla asla çıkaramazdım 🥺 Allah sizden razı olsunnn😍