Melike2507_ Kızlar ya 17 haftalık hamileyim böyle kasıklarımda sanki adet sancısı gibi bı ağrı oluyor akşamları yaşayan var mı bu durumu yardimci olabilir misiniz ?
Mello29 Melike2507_ Ben de 2 gündür kasik agrisi yasiyordum böyle yatinca ve yürüyüp hareket edince geciyordu sol kasigimdayi agri hep bugün sag kasigima gecti sonra da tamamen gecti . Doktorum kanaman yoksa ve uzaninca geciyorsa korkmana gerej yok dedi. Tabi ben enfeksiyon icin idrar testini yeni yaptırdığım icin onun olmadigini biliyordum.
Melike2507_ Rukiye24 ya ben hamile kalmadan önce de enfeksiyon tedavisi görmüştüm aslında evet olabilir hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim canım
Melike2507_ Mello29 çok şükür kanama vs biseyim olmadı doktorum gayet iyi gidiyor dedi ama iki gündür sanki adet olacak misim gibi sancı oluyor sadece akşamları araliklarla bir kaç saat sonra geçiyor
Mello29 Melike2507_ Merak etmeyin bence o zaman gecer bir iki güne ben de cok stres yaptım ama bebisler büyüdükleri icerde kaslarimizi sinirlerimjzi zorluyorlar muhtemelen
Sahinur Su için bol bol bebek rahme baskı yaptığı için olabiliyormuş ama takip edin artarsa veya kasık ağrısı da eklenirse doktora gidin mutlaka 22.haftada aynı şeyleri yaşadım sancı başlamış diye hastaneye yatırıldım.strese girmeden takip edin