Tugba1tugba Kızlar bugün çok az kan geldi düşük tehtidi dedi doktor istirahat önerdi bu haftalarda düşük olur mu başına gelen var mı nasıl atlattınız süreci yada düşük yapan oldu mu bu haftalarda başka bi doktora görünmelimiyim lütfen cevap yazın
Honeymom17 Tugba1tugba ben 12deyim kanamam oldu ve kanama alanim olusmus dusuk tehditin var dedi bende cok korkuyorum yada allah korusun kalbi dursa bi belirti filan olurmu anlarmiyiz cidden dusunmekten uyuyamiyorum
Der_0 Tugba1tugba Evet kanama düşük riskidir dikkat etmen gerekiyor bol istirahat ve düşük önleyici ilaç iğne alman gerekiyor elinden geldiği kadar yerinden kalkma , düşük ilk üç ay tehdittir sonrası erken doğum riskidir ve her hamilenin başına gelebilir
1erkekkannesiiii Tugba1tugba hamilelik boyunca düşük tehditi olabilir canım. Kanama normal değil bi doktoruna görün bakalım ne diyecek
Tugba1tugba Honeymom17 bende işte ondan çok korkuyorum ağrılar oluyor ama normal ağrımı düşük ağrısını nasıl anlıycaz
1erkekkannesiiii Tugba1tugba artarsa git ama mutlaka canım ne olur ne olmaz Allah korusun dualarım seninle 🫶🙏
meryem_763 Tugba1tugba benim de 12+5 de kanamam oldu hemde baya regl kanaması gibi kan dı doktora gittim doktor kese etrafında bişi yok düşük riskin var dedi bir hafta hiç yerimden kalkmadım bide progestan igne ve hap kullandım şuanlık çok şükür sıkıntım yok kanamam dan sonra daha doktora gitmedim bu hafta içinde gidicem İnş içini ferah tutun lütfen
Prensesmelek Tugba1tugba bnmde o haftalarda olmustu kanamam doktr düşük olablr dedi ilac iğne serumla vede cokca dınlenerek gecti cok sukur suan 35 olduk
nilsmomy Tugba1tugba iğne veya ilaç vermedi mi ? Kanamanız devam ederse başka doktora gidin en azından progestan verir