Mervealadag Udu evet bende oyle pit pit hissettim ilk basta pit pit hissettiğim zaman 20 ye yakınım. Suan 22 deyim direk bebegim oynuyor diyorum acabasiz az daha sabredin :))
Songulll46____28 Busraterim ben önce bağırsak hareketlerim sandım hani gaz olunca olur genelde sonra dan farkettimki oğluşum hareket ediyormuş çünkü hissettiğim yerde sertlik oluyordu ilk 17. Haftalarda hissettim şimdi 22 deyiz kıpır kıpırız maşallah hele hıçkırığı ve tekmesi ben burdayım diyor resmen
Alptkn1 17.haftam bitiyor bugün birşeyler hissettim baloncuk gibi bikaç kere. sol kasığımda durduğunu hissediyorum sizdede böyle olan var mı?
Songulll46____28 Udu duymak değil canım hissediyorsun sen hıçkırdığında gelen o rahatsızlık gibi içerden sürekli bi şekilde hıçkırdığını hissediyorsun hatta geçenlerde yarım saat sürmüştü sürekli olarak hıçkırdı sonra yemek yeyince kesildi açlıkla bi alakası var mı bilmiyorum ama yemek yedikten sonra durmuştu anca baya rahatsız olmuştum
Elifengin Bende diyorum bende mi sorun var acaba 13 daha çok erken ama baya hisseden varmış😊 bende 13 olduk, 2 gündür özelikle geceleri göbek altında kaymalar hissediyorum dokununca daha çok… ikinci gebeliğim ilkini kayıp ettim 😞
Ersagununannesi İlk gebeliğim 16+5 de iki kez küçük hareketler hissettim. 17 haftalık olduk duruldu şimdi yine
Tugfer07 Canım ben 23+6haftamdayım neden hissetmiyorum diye kendime kızıyordum ama aslında zamanı varmıs dunden itibaren tekmelerini hissediyorum
Canannnn15 İlk gebeliğim 19+3 te hissettim şuan 19+6 dayız ama o günden beri çok nadir ve daha hafif hissediyorum normal mi acaba 🤔🤔
ecemila Sahinzeynep 17. Haftanın sonuna doğru hissettim ilk gebeliğim küçük seğirmeler balık gibi çok minik ve anlık bir şey çok güzel 🥰
Ozlemduman Sahinzeynep ilk gebeliğimde 19.haftada hissettim ikinci gebeligim şu an 14+6 oldum arada bir bişeyler oluyo ama emin olamıyorum