iremckr Ayse68 valla ben hamile kaldığımda doktorum sadece nane limon içebilirsin demişti diğer bitki çaylarını önermiyolar hiçbişey olduğuda yok yeşil çay falan içmeyin diyolar nane limonun hiçbişeye zararı yok
Kadeerr Ayse68 canım geçen gün mide yanması mide ağrısından dolayı hastaneye gittim doktor kesinlikle nane limon baharatlı şeyler yiyip içmememi söyledi zencefil vs asla bunlardan içme dedi şurup verdi bana istersen bi doktora görün
Hiradila Bana o haftalarda yeşil nane ve kuru nane yasaktı özelliklede pişirilmiş sudaki hali.Nane rahimi yumusatr demişti uzak durmam gerektigini belirtti doktorum.Allah korusun düşüge sebep olabiliyor.
Ayse68 Yagmurakks Ben iki gun sonra gitcem doktora ama mide agrisi var ondan bi sorim dedim cok sagol😘
Selim_Alparslan Canım ben limonu ilk haftadan beri tüketiyorum haftada 1 tane yiyebilirsin bence geçen ay hasta olduğumda 2 kilo limon ve ıhlamur nane limonla ayağa kalktım ama 3 ayım dolmuştu o zaman senin daha küçükmüş , abartmadan yersen sorun olmaz inşallah
Hafizeipek Nane & limon ve ıhlamur icebilirsin demişti doktorum bana ve içtim her boğazım ağrıdiginda. Hatta her sabah omlet yaparken baharat olarak kuru nane atıyorum yumurtanın kokusunu almamak için. 25 haftalığım her sabah yedim yani