Gamzestetik Kızlarr vajinama tekme atıyor sankii böyle dakika başı bi baskı bi acı ve idrar hissi oluyor. Bebeğimm34te makat gelişti 36da doktor dönmüş acaba tekrar döndü de tekme mi atıyor yada başı mı başgeliş olanlarda oluyor mu bu
Aysehatun Gamzestetik 36+2 baş geliş yani doğum pozisyonunda bebeğim aynısı banada oluyor alt tarafıma vajinaya doğru tekme atıyor anlık bi acı oluyor geçiyor
Gamzestetik Aysehatun bende tekrar döndü mü acaba hep bi tedirginim şimdi de böyle olunca döndü mü tekme mi acaba diye korkmustum ama simdi rahatladım tesekkur ederm canım🙏
Gamzestetik Aysehatun ya benim doktorum iki haftaya bir çağırıyor bende haftada gitmek istiyorum🙈 38de çağırdı tekrar
Aysehatun Gamzestetik anladım canım her doktordan doktor değişebilir tabi cinsiyetiniz ne?Benim doktorum her hafta cagiriyor pazartesi tekrar gidecegim o zaman tam 37+0 oluyorum
Gamzestetik Erkek senim bebişinin cinsiyeti ne? Evet burda da sormuştum herkes haftada bir gidiyor bu haftalarda. Pazartesiye kadar sabredicem bendee 38+3 oluyorum bende pazartesi
Aysehatun Gamzestetik kız canım bizim cinsiyetimiz,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Aysehatun RRR aynen bendede oluyor baş geliş pozisyonu birden ittiriyor anlık bi acı alıyor geçiyor hemen
Pinarbeki Kızlar bnm 33 haftadan beri baş geliş .yüksek ihtimalle elleridir. Banada aynısı olur ve eli hep yüzünde yavrumun . Donmemistr merak etmeyin