Ysfgl_3003 cansualisa çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden RABBİM evladınızı kucağınıza sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsin 🧡
1erkekkannesiiii cansualisa 😅😅 Cok güzel yemekler var napalım. Benim bide gebelik şekerim çıktı hiçbir şey yiyemiyorum ağliyycimm 🥲🥲
1erkekkannesiiii cansualisa yok hiçbir belirti yoktu tatlı falan tiksiniyordum hatta yiyemiyordum şeker testinde yüksek çıktı şok oldum 🥺 diyet yapıyorum 🥲
Cns_yldz13 Ysfgl_3003 her zamanki gibi aynı seyirdr gidiyor sizin ruh haliniz yorgunlugunuzla alakalı oluyor hareketleri bebegin genelde
Cns_yldz13 cansualisa 20. Haftadan sonra bir anda kilo alınıyor işte bu yüzden😀ne oluyorsa 5. Aydan itibaren oluyor
Ellia cansualisa çalışsam belki bu kadar olmam da evde durdukça hep birsey yiyesin geliyor 😄 kendimi bebek için yiyorum diye kandırıyorum ama bir daha ki ay yüzmeye başlıcam pilates felan belki faydası olur 😅
Ogretmenanneyim Ellia ben çalışıyorum hem de gayet yoğunum ama cilginlar gibi yiyip kilo aliyorum 🙊 emzirirken veririz insalah ya 😂🤭
Ellia cansualisa valla eşinle tartış hormonların arkasına sığın çok yemek ye bebeğin arkasına sığın 🤣🤣🤣