Annesininportakali53 Kızlar biliyorsunuz kış ayı geldi ıhlamur çok severim ama hamilelikte içilir mi emin olamadım o yüzden danışmak istedim 33 haftalik hamileyim hamilelikte ıhlamur içilir mi
girl_boy_annesi Annesininportakali53 ben hasta olduğum da günde 2 kupa içtim içine bal koydum da her içtiğin de taze yap bir şey olmaz canım
Anonim11 Annesininportakali53 nane limon kaynat iç kuzum ben ıhlamur içtim ama nane limon daha iyi geldi boğazlarıma
Nuray08 Annesininportakali53 bana doktorum aşırıya kaçmadan içebilirsiniz ıhlamur demisti yani 2 kez falan
freuze Annesininportakali53 Ben de çok severim ıhlamuru. Doktoruma özellikle sormuştum. Hamilelikte ıhlamur tüketilmesinde bir sakınca olmadığını söyledi.
Annesininportakali53 girl_boy_annesi korkum bazi bitki caylari dusuge veya erken doguma sebep oluyormus o yuzden bir korkmadim degil youtubede kağan kocatepe diye doktor var oda ıhlamur fazla abartmamak şartıyla1 kupa içilebilir diyor
girl_boy_annesi Annesininportakali53 en zararsızı o diye biliyorum canım papatya çayıda zararsız rahat uyumanı sağlar
Annesininportakali53 Anonim11 hasta değilim canım sadece seviyorum ıhlamur içmeyi içimi ısıtıyor ama emin olamadım erken doguma sebep olur mu acaba
Annesininportakali53 Nuray08 sadece bir bardak icecem ama çok aklıma takıldı sonra vicdan azabı cekersem diye
1erkekkannesiiii Annesininportakali53 doktor ilk muayenede daha hepsini yasakladı 🥲 bende cok severim bitki çayı papatya ıhlamur falan ama rahim uyarıcıı olur kasılma yapar zararlı bebeğe erken doğum riski oluşturur diyince ben de içmiyorum 😢😢
duyguogretmen61 Annesininportakali53 Bu hamileliğimde çaydan iğrendim için doktoruma bu konuyu sormuştum çok fazla olmamak kaydıyla ıhlamur içebileceğimi söyledi. Ama bu kişiden kişiye değişir siz yine de doktorunuza bir sorun.
Trapezunta Annesininportakali53 bana doktorum gebelik boyunca sadece ıhlamur ve zencefil içebilirsin dedi. Hatta 3 hafta önce hasta olmuştum doktorum ıhlamur iç dedi. Ama daha önce burda birisi ıhlamurun zararlı olduğunu söyledi şaşırdım.