Dide41- 21 haftalığım henüz. Geçen hafta sadece anne yanı beşik aldık. Kıyafet falan ne zaman alınmalı ya🙈.
Bebeginehasret Dide41- ilk gebelkde kızımda risklydi 25 e kadar bi igne almamistm 25 26 da herseyimi aldm 27 de yikamaya basladm 30 da bavulum hazirdi
Mlktnc Dide41- cinsiyeti öğrenene kadar cinsiyet gerektirmeyen şeyleri bebek arabası beşik, bez, küvet falan almaya başlamıştım. Cinsiyeti öğrendiğimiz gün de kıyafet vs. almaya başladık
Kukulikukuli12 Dide41- uygun buldukca indirim gördükçe aldım yavas yavas. Hiç toplu alısveriş yapmadım
beyzaoz Test yapıp öğrendiğimiz gün gidip zıbın seti aldık o heves ile. Şimdi 9 haftalığım birkaç parça kıyafet aldım sadece uyguna denk gelince. Hepsini sonraya bırakmaktansa arada ufak tefek ihtiyaçlarını almayı düşünüyorum. Daha büyük ihtiyaçları 20den sonra almaya başlarız heralde
[silindi] Bez, ıslak mendil gibi ürünleri erkenden alıp depolamayı önermem. Çocuklarda alerji yapabiliyor, pişik olabiliyor. Sonra değiştirmek gerekince elinizde bir yığın bezle kalmayın
1erkekkannesiiii Dide41- 25 haftayız her şeyini aldım 😂 7. Haftada başladım anca bitti hala bitmedi aslında daha eksik var. Yavaş yavaş indirim gördükçe aldım her gün zam geliyor
Feyzanureti Haftaya giriyorum yarın Ben 13. Haftadan başladım Daha da pahalanmadan herşeyi bitirdim😅🤷🏻♀️