Green7 Alevgmsarkn Kişiden kişiye değişiyor genetik desek daha doğru olur. Ben 29.haftadayım daha çatlağım olmadı ama ileriki haftalarda olabilir bazılarında da doğumdan sonra beyaz çatlaklar olabiliyormuş sen kaçıncı haftadasın ? 🙂
melegimmm_ Alevgmsarkn benim bacaklarımda çok olmuştu göbeğimde hiç yoktu karnım büyüdü hala yok sanıyodum ama göbeğim büyüdüğü için görmüyomuşum altını eşim fark etmişti🤣🤣33 e girdik şimdi💜
Alevgmsarkn Green7 Bende 28e girdim henüz hiç yok ve tam aksi göbeğim çok pürüzsüz ama son ay veya doğumdan sonra olur mu diye endişe ediyorum :)
Alevgmsarkn Prensesmelek Daha ne olacak kız yolun sonuna gelmişsin ☺️ Doğumdan sonra olmaz herhalde ☹️
Alevgmsarkn melegimmm_ Hahhaha böyle olan çok varmış :) ben her akşam yağ sürüyorum hiç bir yerimde olmadı umarım ☺️
Balim25 Alevgmsarkn İlk önce diz kapağımın içi çatladı uzun yol gittim ayaklarım çok şişti 21 de çatladı bacaklarım 30 da çatladı göbeğim de yeni bi iki tane çatlamış 35+1
Alevgmsarkn Yarenylmz Hindistan cevizi yağı ve e bebekte lavanta özlü bebek yağı var çok güzel nemlendiriyor gün içinde bunları sürüyorum. Gece yatmadan önce de kesinlikle zeytinyağı 🤌