Gamzecem kac haftalık vs anlamadım 4.5 haftalık demişti doktor ama nerede yazıyor yada yazıyor mu https://resimyukle.io/r/GFp4gvec4W
Gamzecem _edakrsu22 evet uygulamaya göre 6+6 ama geçen hafta ilk muayeneye gittiğimde 4.5 5 haftalık dedi doktor o yüzden merak ettim ultrasonda nerde yaziyor acaba diye göremedim de ben yazmamış galiba
Serencihannn Gamzecem benim de 30 ağustos geçem hafta gittim 4 +6 gündü bu hafta gdicrm yine sat ile uyumlu değildi
_edakrsu22 Gamzecem normalde yazıyor ama burada göremedim ultrason resmi verdi mi ya geç döllenme olmuştur yada bebeğin haftasi geriden geliyordur başka bı doktra daha gozukun bazen ultrasondan kaynaklı olabilir
2prensesannesiiii Gamzecem canım bende kesemi görmek için gittiğimde 4 4.5 haftalık dedi ultrasonda görünmedi haftası 6+3 te gittiğimde kalp sesi duydum haftasıda ultrason kağıdında yazdı 8+1 olduk şimdi 🥰🙏🏻 Bende şaşırdım ilk gittiğimde haftasının yazmamasına
Gamzecem _edakrsu22 biz aşılama yaptırdık polikistik over var bende iğne ile yumurtam büyütüldü 1 kutu iğne yetmedi 2. Kutuya geçtik vs derken o yüzden bat ile uyuşmuyor dedi doktorum bakalım yarın gidicez tekrardan ne dicek
Drydrms92 Keseye bakılırsa 4-5 /5 haftalık gibi . Keseye göre haftalığa bakılıyor ya. Ben öyle biliyorum
Gamzecem 2prensesannesiiii evet bebiş daha gözükmedigi için yazmıyormus doğal olarak :) Perşembe günü gidicez bakalım ins bebeğide kalp atışını da duyarız 🥰🙏