Yisenturk çok az kaldı doğuma normal doğum istiyorum bakalım ne zaman doğucak bebiş , acaba genellemede kaçıncı hafta da doğum oluyor . Çok heyecanlıyız zaman ne çabuk geçti . Sanırım bebişimde doğmak için can atıyor sürekli kıpır kıpır.
rmkrc Yisenturk 37+0 bende☺️ çok merak ediyorum kızımın nezaman doğacağını inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız☺️ bir telaş içerisindeyim ev işleri ve hazırlıkları tamamlamak için sizde öylemisiniz?
ozgebrt93 40+2 bitiyor bu gün😐. Sancım yok nst de. Herşey normal ama sancım olmazsa suni sancı verilecek😔 . İki günde bir kontrole gidiyorum. Benim gibi 40 ı geçirenler varmı
Eboz ozgebrt93 40 haftayım artık gece olmasını istemiyorum agrı sızı artıyor sancı olsa keşke gelen yok zaten az kaldı çekip alacagım 😀
Ftshn Yisenturk yarın tam 35 oluyoruz. Yalancı sancı dediklerinden yaşıyorum gün içinde sağlıkla 37 yi görmek istiyoruz bakalım 😅
NM_mom 35+3teyim🧸 doktorum 37. Haftadan sonra bekleyebiliriz dedi 40. Haftaya kadar yolu var, sağlıkla gelsin miniklerimiz 🙏🏻🤍🧿
Yisenturk NM_mom benimde aynısını dedi doktor 35 haftadan iki hafta sonra bekleyebiliriz dedi hayırlısı artık inşallah acısız kazasız belasız sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah 👶🏻👶🏻
Yisenturk Asil_hatun kasıklarım ağrıyor benim , sordum doktora bebek dedi hareket ettikçe baskı yapar aşağıya doğru dedi elleri büyük ihtimalle hareket ettikçe ağrıyor ters dönmüş bizim bebek artık doğuma hazırlanıyoruz yavaş yavaş 👶🏻