Mne22 Kızlar persembe gunu sezeryanım var bebek ters olduğu için 38. Haftada alcak doktor ama böyle icim bi tuhaf duygularım sanki bunalıma giriyormuş gibiyim nasıl geçer bu durum
Ezgi2727 Mne22 bende yarın gireceğim inanın bende böyle hissediyordum bugün biraz daha topladım kendimi sanırım neyin beklediğini bilmediğimiz için böyle oluyoruz
momnes Mne22 Bende yarın gidicem sezaryen günü alacağım büyük ihtimal benimde perşembe ya da cuma olucak. garip duygular içerisindeyim. Korku heyecan sürekli ağlama hissi Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Ayse_4646 Mne22 sezaryan günümüz aynı gün rabbim saglikli sihatli kucağımiza almayı nasip etsin inşallah. Çok heyecanlıyım bazen ağlıyorum. Bebeğinizle sağlıklı bir şekilde evimize geliriz inşallah en büyük hayalim bu şuan 🙏
Simge1Hho Mne22 ben de 38+2de kizimi kucagima aldim sezeryanla 🥺 ameliyathaneye girince geciyo o bunalim hic korkma🙂
Yeliz- Benim de 38 haftaya kadar tersdi bebeğim sezeryan olacaktım kontrole gittim dönmüştü belki seninki de öyle olur
Mne22 momnes evet gerçekten şuam böyleyim umarım gecici bi durumdur sağlıkla kavusalım bebişlerimize insallah önemli olan o 💕
Mne22 Ayse_4646 kaç haftalık oluyorsunuz oy sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende modum bi düsüyor bi iyi oluyor sağlıkla eve gelmeyi nasip etsin Rabbim kolaylıklar versin insallah tek olmadığımı bilmek iyi geldi 💜
Hlvgmz Pazartesi zorunlu sezeryan olmuş biri olarak bebeğinizi kokladığınızda herşey bitiyor diyebilirim :)
Mne22 Hlvgmz özel değilse neden zorunku oldunuz benim bebiş ters geliyor mecburi oluyoruz sağlıkla kavuşmanıza sevindim umarım bizimde iyi geçer :)
Hlvgmz Mne22 gelişim geriliği vardı 32 haftadan beri. Suyum geldi normal denedik ancak suni sancıda kalp atışları yavaşladı o sebeple sezeryana alındım:) benim hastanen 2 gece yatırdı beni ama sanırım bazı hastaneler 1 gecede de çıkartabiliyormuş
Simge1Hho Mne22 1 gece kaldim ertesi gun oglen ciktim. İlk 1 hafta zor oluyo ama sonra yavas yavas toparliyosun. Korkma hic
Gulfemsultan Mne22 sadece ters olduğu için 38 haftada bebeğin alınması çok saçma doktorlar iyice abarttı sezaryen işini. 41 e kadar bekleyebilir o sırada bebek dönebilir ne bu acele
Mne22 Gulfemsultan bende sizinle aynı fikirdeyim okadar çok normal dogum istedigimi belirttigim halde dönmez yeri cok dar vs diyerek sezeryan olmamı istiyor doktorumuz aslında çok iyi özele gidiyoruz ama napıcağım bilmiyorum
Mne22 Hlvgmz anladım sonucunda sağlıkla kavuşmak en büyük nimet sağlıkla kavusup büyütelim inşallah teşekkür ederim :)
Mne22 Simge1Hho teşekkür ederim toparlanırım inşallah önemli olan sağlıkla kavuşmak sizde sağlıkla büyütün inşallah :)