merveaslannn Haftada olup da bebeğinizin kilosu ne kadar? ve kendiniz kaç kilo aldınız şimdiye kadar 😇
Kara77 merveaslannn 28. Hafta da gitmiştim 1.100 gr demişti doktor. Çarşamba günü kontrolüm var 31 haftalık oluyoruz bakalım ne kadar olmuş bebikim😍 46 kilo hamile kaldım şuan 62 kilodayim😂
merveaslannn oykumm_1233 ben 38. Haftada gittim bebeğin kilosu 1450 gr dedi. 10 gün ileride gidiyor dedi size göre normal aslında neden öyle dedi acaba
mavininhertonuu 1300 falandı ben kilo işini pek hatırlamıyorum ya 😅 bende gebelikten önce 62 kiloydum 5 kg verdim 57ye düştüm şimdi 68 falan aslında çok aldım ama başta verdiğim için çok gibi durmuyor dikkat etmem lazım yoksa çok hızlı almaya başladım artık
merveaslannn mavininhertonuu hamilelikte kilo verme olayım olmadı hiç. Ben habire yiyip durmadan kilo alıyorum 🤣
merveaslannn zilhan aynı kiloda hamile kalmışız ben de 74 falanım şuan. Daha çok alacağım diye korkuyorum son zamanlarda daha çok alınıyor çünkü 🥺
Ftmmma merveaslannn karnınız çok çıktı mı acaba benim çok çıkmadı sanırım 7 aylık deyince şaşırıyolar yeterli gelmiyor teyzelere 😂😂
merveaslannn Ftmmma hayır bugun kuaföre gittim oradaki kadın 4 aylık mı 5 aylık mi dedi 7 aylık deyince baya şaşırdı😂 ama ben son 15 gündür kilo almaya başladım zaten daha önce düzdü hamile olduğum belli olmuyordu iç karnım geniş sanırım
Ftmmma merveaslannn hatta kadının biri karnın çok çıkmamış ya bebeğin gelişimi bari nasıl dedi 🤔 prof. Teyze 😂
Yasminadem merveaslannn 29+ 5 te gittiğimde 1670 gr çıkmıştı doktorum biraz önde gidiyor dedi. Bu cuma 31+5 oluyor ve tekrar randevum var bakalım nasıl olacak