9 Ekim’de olan doktor kontrolüne sabah hazırladık içimde bı his vardı ve son bir buçuk haftadır kasılma+çamaşırıma gelen nokta nokta ıslaklık vardı bende kontrol de doktoruma bunu söyledim doktorum hemen şüphelendi ve test yaptı 4 saat dursun dedi eve gittim ve turnusol pedi rengi mora dönmüştü baktığımda hemen doktoruma haber verdim içimde bi korku heycan hepsi, çünkü daha çok erkendi ilk oğlumda erken geldiği için doktorum 32.haftada ciğer geliştirici vurulmuştum.Doktor dedi hemen gel yarın doğuma gireceksin o akşam hemen toplandık hastaneye yatisim yapıldı doktor suyumun geldiğine emin oldu alttan muayne etti yarın oglende Alicam seni bekleyemeyiz dedi.Oglene kadar uyku girmedi gözüme içimde kötü bı his vardı kuvoze girecek diye, oglende hemen sezeryana alındım ve saat 3 20 gece oğlumu çıkardı doktor ağladı ama solunumu iyi değildi iki sn bakabildim minigime hemen yenidoğana çıkardılar odama goturduler benide ama bebeğim yoktu yanımda entube etmişler yukarı çıktım onu her yeri borularla dolu bı halde gormek beni mahfetti, hemşire moral bozmak yok hemen süt sağmaya başla çünkü ya serumla beslicez ya da anne sütü biraz kendini topla dedi hemen ağlamayı bıraktım ve sütümü sağmaya başladım 5 CC bile gelmiyordu sütüm ama pes etmedim hastaneden bir gün sonra taburcu oldum elim boş şekilde oğlum hala entubeydi, içim yana yana çıktım hastaneden 2 yaşında oğluma sarıldım onun yerine ama dolmuyordu iki evladında yerinin bambaşka olduğunu bu süreçte anladım.Tam 6 gün oğlum kendi kendine nefes alamamıştı entube haldeydi, 6. Gün eşim süt goturcekti ve o gün yerimde duramadim dedim bende gelicem dikişlerin var olmaz dedi eşim hayır dedim gelicem içimde bı his var iyi oldu oğlumuz dedim zorla o dikişlerle hastaneye gittim eşimle 2 saat yolculuk yaptım otobüsle, gittiğimde oğlum kendi kendine nefes alabiliyordu iyilesmisti küçük savaşcim, 7. Gün emzirmeye çağırdılar ilk defa kucağıma aldım oğlumu ve emzirdim o kadar güzel bı duyguydu ki, bugün tam 10. Gün ve oğlumla kavuştuk yarın hastaneden çıkacağız şuan yanımda uyuyor.Allah kimseyi evladiyla sinamasin, hep yanımızda dursunlar inşallah ♥️ Benim doğum hikayemde böyleydi kızlar..